Holy Family University  School of Business Administration

Holy Family University School of Business Administration

Holy Family University  School of Business Administration

Представление

Светът на бизнеса е очарователен и непрекъснато се развива. Училището по бизнес администрация ви подготвя за бъдещето - независимо дали ще стартирате своята бизнес кариера, променяте кариерните си насоки, стартирате бизнес или обмисляте аспирантура. Ще се научите да възприемате технологиите, да разглеждате бизнеса през все по-глобален обектив и да се отнасяте с уважение и състрадание към колегите. Ще придобиете практически бизнес опит чрез стажове с работодатели във вашата област на обучение.

Нашите курсове се предлагат по различни начини, за да предложат максимална гъвкавост при изпълнението на вашите изисквания за степен: Лице в лице, Смесени и Напълно-

Ние подготвяме нашите завършили бизнес да продължат да имат успешна кариера. В сравнение с други колежи във Филаделфия, нашите завършили бизнес имат едни от най-добрите резултати:

За заети възрастни обучаеми, които или искат да завършат степен или да започнат такава, която са отлагали с години, ние също предлагаме бизнес програми, предназначени за тези, които работят на пълен работен ден, управляват семейство или променят кариерата си.

С щедра политика за трансфер на кредити, включително кредит за житейски опит, може да откриете, че можете да завършите бизнес степента си много по-бързо чрез програмите за бързи степени на Университета на Светото семейство. Класовете се предлагат вечер и се предлагат в гъвкави формати, включително лице в лице, смесени и онлайн

Местоположения

Местоположения
  • Philadelphia

    Frankford Avenue,9801, 19114, Philadelphia

    Въпроси