Hohai University

Hohai University

Hohai University

Представление

Сред националните ключови университети Hohai University е един от първите, които създават курсове по икономика и управление, тъй като Бизнес училището на Hohai University е създадено през 1983 г. През последните три десетилетия нашето училище използва изявлението на мисията “, преследвайки глобално знания и превръщане в бизнес елит “. Училището, заедно с преподавателите и студентите, се е посветило на растежа и иновациите, като е приело модел за развитие, който включва образование, изследвания, консултации и обучение. В рамките на това, добри иновации, заедно с ученици и учители, които работят заедно, създадоха училище, специализирано във финанси, промишленост и бизнес, наука за управление и управление на проекти. Училището разполага с голямо разнообразие от възможности за докторантура, магистърска степен (включително MBA и магистърска степен) и бакалавърски нива.

За да се адаптира към китайското общество и неговите икономически тенденции, училището е приложило стандартната международна норма при създаването на дисциплини и организации. Продължи с обучението на таланти и научните изследвания и засили прилагането на курсове и реалните умения на студентите. Следователно училището се класира сред най-добрите училища в страната по отношение на управлението на училищата и всеобхватната сила.

„Ориентираните към общността и разширяващите се контакти“ е важен принцип на училището. Поради това училището е развило взаимоотношения за сътрудничество и обмен със Световната банка и много академични организации и предприятия в САЩ, Япония, Австралия, Европа, Хонконг и Тайван. Освен това училището има дългосрочно сътрудничество със стотици предприятия в континента.

Историята напредва, обществото се развива. Поглеждайки назад, сърцата ни са пълни с гордост. Гледайки напред, все още ни предстои задълбочена задача и дълъг път. Човешкото общество навлезе в 21-ви век, където възможности и предизвикателства съществуват едновременно. С нетърпението си да постигнем напредък заедно с грижите и подкрепата на общността, ние твърдо вярваме, че Бизнес училището на Hohai University в Хохай със сигурност ще направи твърда стъпка към по-добро бъдеще.

Местоположения

 • Nanjing

  Xi Kang Lu,1, , Nanjing

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси