Hartpury University

Hartpury University

Hartpury University

Представление

Hartpury University е специализиран доставчик на образование в Глостършир, предлагащ бакалавърски и следдипломни степени по земеделие, животни, конете, спорт и ветеринарни сестри. Водещите в света съоръжения и опит привличат персонал и студенти от над 60 страни.

Студентите ще се възползват от кариерно ориентиран учебен опит, подкрепен от най-новите индустриални изследвания, голяма част от които се извършват в Hartpury. Студентите от Хартпъри също имат възможност да тренират като спортист заедно с обучението си като част от една от 10 -те си спортни академии.

Кампусът на университета в размер на 150 милиона паунда е дом на най-съвременните учебни съоръжения, много от които също са търговски бизнес и предлагат възможности за трудов опит заедно или като част от курс.

Това включва търговска ферма с нов агротехнологичен център, центрове за кучешки и конски терапии, международни събития, клиники за спортни травми и професионални спортисти, трениращи на място. В колекцията от животни на университета има и международни арени, най -новите технологии и над 70 вида. Студентите ще имат всичко необходимо, за да приложат теорията от класната стая на практика.

Приветстваме всички студенти да станат част от семейство Хартпъри , надграждайки репутацията ни на местен, регионален, национален и международен доставчик на висококачествено обучение и образование.

Местоположения

  • Gloucester

    Hartpury University Hartpury House, GL193BE, Gloucester

    Въпроси