Hamburg University of Technology

Hamburg University of Technology

Hamburg University of Technology

Представление

Добре дошли в Техническия Hamburg University of Technology в Hamburg University of Technology (TUHH)

„Технологията за човечеството е основното мото на Hamburg University of Technology . Ето как ние обучаваме младите хора да бъдат отдадени инженери с съвместна мисъл за технологиите и устойчивостта. Ето защо нашите изследователи работят върху основите и приложенията съвместно с други колеги и с бизнеса и индустрията.

Технологиите за човечеството е нещо, което ние в TU Hamburg изпитваме ежедневно в нашите области на компетентност и междудисциплинарни изследвания. Зелените технологии, технологиите за биологични науки и авиационни и морски системи определят профила на TU Хамбург. Дигитализацията, материалните науки и инженерните методи са нашите ежедневни инструменти и в същото време нашите теми за научни изследвания, тъй като се стремим да направим технологията малко по-човешка всеки ден.

Заедно с нашите партньори в бизнеса и индустрията ние работим ежедневно върху технологиите за човечеството. Прехвърлянето на изследвания към приложение е основна сила на TU Хамбург. В сътрудничество с дъщерното дружество на TU Хамбург Tutech GmbH, нашите учени и студенти пренасят опита си в региона и често получават нови прозрения за следващите основни изследователски теми.

Всеки ден нашите студенти се приближават малко по-близо до технологиите за човечеството. В основни лекции и стажове или избираеми предмети техните цели винаги са насочени твърдо към това да направят Хамбург, региона и света малко по-добри чрез използване на инженерни ноу-хау и методи.

С Technology for Humanity ние оформяме жизнено работно място за около 1500 служители от много нации. Независимо дали са техници или администратори, асистенти на студенти или колеги от управлението на сгради, всички те допринасят с работата си, за да направят преподаването и научните изследвания възможни в TU Хамбург.

Каня ви да се огледате – както цифрово, така и на място – и сами да откриете TU Hamburg и неговите хора. Вижте млади студенти и опитни учени в ежедневните им изследвания на нови хоризонти за Хамбург и по-далеч. В крайна сметка: технически това е възможно!"

Искрено Ваш,

Андреас Тим-Гил
президент

Мисия

Основополагащите принципи на TUHH са уникални в Германия. Приоритетът на научните изследвания, интердисциплинарният подход, иновациите, регионализмът и интернационализмът са задължителните основи за това, което правим. Научните изследвания, преподаването и трансферът на технологии са съсредоточени върху ръководната тема за разработване на технологии за хората.

Мисия:

TUHH е конкурентен предприемачески университет, фокусиран върху висококачествени резултати и високи стандарти за качество. TUHH е посветена на принципите на Humboldt (единство на научните изследвания и образованието). TUHH има силна международна ориентация и фокусира върху местната си среда. Това допринася за развитието на технологичната и научната компетентност на обществото. Насочване към отлични постижения на национално и международно ниво в областта на стратегическите изследвания. Обучение на млади инженери и академици в рамките на взискателни програми, използващи съвременни методи на преподаване.

Местоположения

  • Hamburg

    Am Schwarzenberg-Campus,1, 21073, Hamburg

Въпроси