The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

The George Washington University - Columbian College of Arts & Sciences

Представление

Кои сме ние

В Колумбийския колеж за изкуства и науки на GW процъфтява, критическото мислене е ендемично, сътрудничеството е постоянно, а обучението в реалния свят върви ръка за ръка с ученето. Поради завидното разположение на колежа в сърцето на столицата на нацията, активната ангажираност започва в класната стая и продължава в правителствените зали, галериите на музеите, лабораториите на NIH, НАСА и DOE, посолствата на международни дипломати и др. задните кулиси на Смитсонианските и други почитани институции.

Колежът е интелектуалният и творчески гръбнак на университета, място, където изкуствата, хуманитарните науки, социалните науки и природните науки се обединяват, за да образуват връзката на идеите и възможностите. Като лидер сред националните институции за либерални изкуства поради иновативна учебна програма, която акцентира върху перспективите, анализите и комуникацията, студентите са оборудвани с компетенциите, необходими, за да бъдат ефективни и отговорни граждани на 21 век. На професионално и докторско ниво докторантите си партнират с факултет от учени, които включват получатели на Фулбрайт, наградени хореографи, публикувани изследователи и критикувани автори за разширяване на спектър от изследвания по теми, вариращи от контрола на емисиите на парникови газове до задълбочаването на аутизма причини, разпространение и лечение.

Добре дошли в следния курс на Columbian College

Магистърските програми в Колумбийския колеж по изкуства и науки на GW са магнит за най-добрите учени и катализатор за обучение и открития в широк спектър от изкуства, хуманитарни науки и социални и твърди научни области. Нашите степени и сертификати интегрират най-високия калибър на образованието, от нашите световноизвестни програми по теми като История, Политология и Публична политика, до нашата пионерска работа в Арт терапията, Съдебните науки и ЛГБТ здравната политика и практика. Усъвършенстваната степен от една от 82-те програми за изкуства и науки на GW не прилича на никой друг опит в аспирантура.

Ние не само се отдалечаваме от най-влиятелните институции във Вашингтон, окръг Колумбия, но нашите преподаватели и възпитаници включват изключително разнообразие от международно признати лидери. В Колумбийския колеж ще ви бъдат дадени инструменти за процъфтяване както в интелектуално, така и в професионално отношение.

Статистика

Конкурентни. Във връзка. Цялостен.

 • 2800 аспиранти
 • 49 магистърски степени
 • 24 докторски степени
 • 15 Сертификати за завършилите
 • 534 Редовен факултет
 • 80 000+ възпитаници на Колумбийския колеж (живеещи във всичките 50 щата и над 120 държави)

  Приемане

  Докторантските, магистърските и дипломираните програми на Колумбийския колеж предлагат трансформиращо преживяване, свързващо студентите с някои от най -влиятелните лидери и институции, докато си партнират с публични и частни организации в столицата на страната и по целия свят.

  Нашите студенти са подготвени за академичен и професионален напредък чрез образование, изпълнено със строги стипендии и практическо приложение.

  Стипендии и финансиране

  Знаем, че посещението на аспирантура може да бъде голямо решение, особено когато става въпрос за финансиране на вашето образование. Колумбийският колеж предлага разнообразни възможности за финансиране, включително стипендии на ниво програма и награди, основани на заслуги. Няколко офиса в GW също са посветени на предоставянето на помощ с финансова помощ, стипендии и безвъзмездни средства.

  Обучението и таксите в GW са сравними с националните средни за частните университети. Тези разходи, определени от Съвета на настоятелите на GW, обикновено се увеличават от година на година и могат да варират в зависимост от програмата и местоположението.

  Стипендия за глобални лидери

  GW цени разнообразието и основите, които предоставя за богато образователно преживяване както в класната стая, така и извън нея. В нашето все по -глобално общество мултикултурната владеене и опит са от съществено значение за посрещане на изискванията на 21 -ви век. Когато хората от различни религии, култури и истории учат и учат заедно, ние придобиваме по -широка перспектива за света около нас.

  Студентите могат да получат награда за обучение в размер до 10 000 долара на учебна година. Моля, кликнете върху връзката по -долу, за да научите повече.

  Видове финансиране

  Обучение

  Наградите за обучение са награди, които покриват само обучението и се прилагат директно към студентската ви сметка. Наградите за обучение варират по размер от приблизително 1 кредит за обучение до пълно обучение за докторанти. Наградите за обучение не се считат за облагаем доход

  заплата

  Стипендията е надбавка за престой, изплащана на студентите за подпомагане на обучението им. Стипендиите не изискват никаква друга работа, освен собствената академична работа на студента. Стипендиите са облагаем доход и се отчитат в IRS. Стипендиите обаче не са спечелен доход, така че GW не удържа данък върху дохода от плащанията на стипендии. Стипендиите се изплащат ежемесечно в началото на месеца.

  Заплата (асистент)

  Заплатата е месечно плащане, което се извършва за предоставени услуги, като асистент за дипломиран специалист или асистент за дипломиран изследовател. Те се различават по размер и се основават на отработените часове. Това е облагаем, спечелен доход за студента, подлежащ на удържане на федерални, щатски и FICA данъци, както при всяка платена заетост. Новите чуждестранни студенти, чийто роден език не е английски, трябва да имат TOEFL резултат 100 (IELTS 7.0), за да имат право да получат GA.

  Статистика на възпитаниците

  Класации

  Класиране на колежа на USA Today

  • 7 -ият най -добър колеж по политически науки в САЩ

  Академична класация на световните университети за 2018 г.

  • Най-добрите 76-100 училища по социални науки в света

  US News & World Report

  • История, 59 -то най -добро в Съединените щати
  • Икономика, 63 -та най -добра в Съединените щати
  • Английски, 67 -и най -добър в Съединените щати

  Местоположения

  • Washington

   22nd Street Northwest, 801, 20052, Washington

   Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси