© Eli Haney, Northwest University photographer
Gratz College

Gratz College

Gratz College

Представление

Онлайн и лично

С фокус върху иновациите и гъвкавостта, Gratz College предлага програми за степени и сертификати онлайн. Спечелете своята степен с курсове, които ще стимулират вашето мислене, ще развият кариерата ви и ще подкрепят вашите ценности. Summer Institute ви кани да изпитате ускорени курсове в колежа и в класната стая.

Gratz College ви предоставя уникално учебно преживяване, съобразено с вашите нужди и интереси. Насладете се на персонализирана учебна програма, гъвкави възможности за обучение и подкрепяща, ангажирана общност от учащи.

Колежът "Гратис" подготвя учениците да станат лидери в своите професии и общности в продължение на повече от един век. Gratz използва опитни преподаватели от цял ​​свят, за да ангажира студентите в стриктно, провокиращо мисъл обучение.

GRATZ - Adina1 от SNPictures на Vimeo.

История и мисия

Gratz College носи името на историческо еврейско семейство, чиято богата история е преплетена с тази на Филаделфия и всъщност с всички Съединени щати. Значението на името на Гратс се простира отвъд стените на колежа до времето на Американската революция. Фамилията история на семейство Грати е една от патриотизма, икономическия успех, филантропията и подкрепата за еврейското образование.

Ребека Грат (1781 - 1869) е може би най-известният и вдъхновяващ член на семейството. През 1838 г. Ребека създава общество на еврейското неделно училище във Филаделфия, което стана стартовата площадка за цялото еврейско обществено образование в Северна Америка. Тя също така беше дълбоко загрижена за социалните проблеми на нейния ден. Ребека спомогна за създаването на женското еврейско благосклонно общество, еврейския приемник, дружеството за гориво, шиващото дружество и др. С толкова много постижения на името й, не е трудно да се разбере защо се говори, че Ребека Гратис е бил моделът на Ребека, героинята в Иванхоу от сър Уолтър Скот.

Несъмнено вдъхновена от Ребека, брат й Химан се присъедини към Филаделфийското дружество за еврейско образование, за да финансира учителски колеж по еврейско образование. Формално основана през 1895 г. като първият независим колеж по еврейско образование в Северна Америка, колежа "Гратис" продължава мисията на семейство Гратис днес с ангажимент за качествено образование и еврейска общност.

Мисия

Gratz College осигурява плуралистично образование и ангажира студентите в активно обучение за професионален растеж и лично обогатяване. Gratz предлага програми за завършване и дипломиране и сертификати, както и възможности за обучение за възрастни и тийнейджъри. Чрез продуктивни партньорства Колежът се стреми да поддържа и разширява своите институционални и академични взаимоотношения във Филаделфия, Северна Америка и по света.

Много от програмите на Гратис отразяват историческия фокус на Колежа върху еврейските изследвания и образование. С широк ангажимент към интелектуалния и професионален растеж на различни избирателни райони, Колежа създава достъп на студентите навсякъде, за да станат лидери в професиите и общностите.

Визия

Gratz College е международно признат като лидер в разработването на ефективни педагози, професионалисти, лидери и учени, както в и извън еврейската общност; вдъхновяващи учещи през целия живот; и помагат за изграждането на информирани и силни общности чрез образование, основано на еврейски ценности.

Основни ценности

1. Продължаване и развиване на образователни и други професионални ресурси за еврейската общност

2. Насърчаване на ученето през целия живот и любовта към знанието

3. Вдъхновяващи проучвания и академични постижения

4. Подхранване на критичното мислене

5. Поддържане на почтеността и етиката като основа за поведението на институцията, нейния персонал и образователния процес

6. Повишаване на професионалното развитие и стипендиите

7. Насърчаване на разнообразието и зачитането на личността

8. Изграждане на общности на учащите чрез сътрудничество

9. Допринасяне на еврейската перспектива на пазара на идеи.

Местоположения

  • Philadelphia

    7605 Old York Rd. Melrose Park, 19027, Philadelphia

    Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси