Golden Gate University

Golden Gate University

Golden Gate University

Представление

За втора поредна година "Вашингтон Месели" се нарежда на 1-во Училище за обучение на възрастни в Golden Gate University Америка в ежегодното ръководство и класации на колежа.

Образование Професионален От 1901г

Повече от 110 години нестопанският Golden Gate University Голд Golden Gate University (ГГУ) помага на студентите да постигнат професионалните си цели, като предоставят бакалавърско и дипломирано образование в областта на счетоводството, правото, данъчното облагане, бизнеса и свързаните с него области.

GGU е четвъртият най-стар частен частен университет с нестопанска цел в Калифорния, записващ 3000 студенти и представляващ повече от 68 000 възпитаници. Кампусът на университета се намира в центъра на Сан Франциско. В допълнение към вечерните и уикендните часове, повечето курсове и степени се предлагат изцяло онлайн.

Мисия

Golden Gate University подготвя хората да ръководят и служат, като предоставят висококачествени, базирани на практика образователни програми в областта на счетоводството, правото, данъчното облагане, бизнеса и свързаните с тях професии - като нестопанска институция - в новаторска и предизвикателна учебна среда, която обхваща професионални етика и многообразие.

история

Golden Gate University проследява произхода си за серия от вечерни лекции, стартирана от Сан Франциско YMCA по време на калифорнийската златна треска в началото на 50-те години. Дори и тогава, лекциите се фокусираха върху практически въпроси на деня като анализ на злато и английски език. Програмата за първа степен на обучение на университета започна през 1901 г. с формирането на първата вечерна юридическа школа в Калифорния. Чрез предлагане на курсове през нощта "Златна порта" направи правни проучвания на разположение на обикновения човек. Четирима студенти се състоеха от първия курс на висшето училище. Днес Golden Gate University продължава да бъде пионер на образованието за възрастни в областта на бизнеса и управлението, счетоводството, данъчното облагане и правото. Както винаги, GGU набляга на практическото обучение, преподавано от професионалисти, практикуващи в тази област.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • San Francisco

    536 Mission Street San Francisco, CA 94105, 94105-2968, San Francisco

Въпроси