© Eli Haney, Northwest University photographer
Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Georgetown University - Graduate School of Arts & Sciences

Представление

66869_66837_CampusOverview2.jpg

В университета за изкуства

Това изявление на мисията отразява два други начина, по които нашето висше училище е уникално. Първо, преподавателите и студентите от всички училища в Джорджтаунския университет образуват единен съвещателен орган, който да си сътрудничи за осигуряване на високото качество на всяка една от нашите програми. Затова използваме колективната мъдрост на общността, а не механизмите "отгоре-надолу", за да насочим избора си към дипломирането. Нашата общност е общност от завършили програми, а не изолирани силози.

Освен това предлагаме различни интердисциплинарни и двойни програми. Тези програми дават на студентите достъп до ресурси, за да преследват собствените си интелектуални интереси и планове за кариера. По-важното е, че нашата общност осъзнава, че важните и неотложни социални проблеми са сложни и по този начин изискват партньорство от множество дисциплини да се справят. Следователно нашето висше училище разработва специално разработени програми, за да позволи на преподавателите от различни училища и дисциплини да си сътрудничат в справянето с тези проблеми. Тези програми също така обучават ново поколение лидери, които могат да разберат сложните проблеми от различни гледни точки.

Още едно предимство на много от завършващите ни програми е местонахождението на Джорджтаунския университет във Вашингтон. Това място е особено важно, тъй като много от завършващите ни участват в изследвания и практики в социално-политико-икономически области. Тези области включват управление, здравеопазване, развитие, бизнес, комуникации, здравеопазване и вътрешна и международна политика. Освен това, малко места в света предлагат много възможности на хората, които се интересуват от обществото като Вашингтон.

Поради тези причини завършващото образование е много важно за Джорджтаунския университет. По този начин присъствието на завършили студенти в нашите кампуси е от основно значение за нашата идентичност. Виждаме тези студенти като наши партньори и се стремим да ги свързваме като млади колеги, които могат да укрепят нашата общност чрез своя принос и пример.

Приветстваме интереса Ви към Джорджтаунския университет и програмите и се надяваме, че ще намерите нещо, което ви вълнува.

66870_66839_IMG_4149-21.jpg

Мисия

Да се ​​насърчават сътрудничеството и интердисциплинарните подходи към образованието и научните изследвания в служба на обществото

  • Подготвяме висококвалифицирани учени и професионалисти чрез докторски и магистърски програми.

  • Имаме програми в двете утвърдени дисциплини и новоразвити интердисциплинарни области.

  • Ние отпразнуваме висшето образование и научни изследвания като начин да овластим хората.

  • Разработваме нови интердисциплинарни програми, насочени към решаване на спешни социални проблеми.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Washington

    Car Barn, Suite 400 3520 Prospect St NW, 20057, Washington

    Въпроси