© Domus Academy
GEMA Business School

GEMA Business School

GEMA Business School

Представление

В продължение на повече от 35 години GEMA Business School е разработила курсове за обучение на хора и организации на национално и международно ниво. Със своя широк спектър от магистърски програми, изпълнителни програми за предприемачи и мениджъри, корпоративни програми за публични и частни предприятия и международни сертификационни курсове по човешки ресурси, маркетинг и управление на проекти. Връзки със света на бизнеса и бизнес асоциациите, отлични обучителни програми, факултет с международно присъствие, прочут и стратегически марка:

Това са само някои от елементите, които правят GEMA Business School избор от отлични постижения в италианския пейзаж на училищата за управление.

Защо GEMA Business School ?

GEMA Business School предлага обучение за мениджмънт от името на национални и международни компании повече от 30 години.

Нашата широка гама от следдипломни курсове, изпълнителни програми за предприемачи и мениджъри, корпоративни програми за публични и частни фирми, класифицират нашето Бизнес училище като един от най-динамичните и забележителни в националния пейзаж.

Ние сме квалифициран и отличителен предмет в областта на обучението, с цел да повишим талантите, да развиваме умения, да насърчаваме растежа на хората и фирмите.

GEMA Business School има силна връзка със света на корпорациите и асоциациите, като предлага разнообразни програми за обучение, международен факултет и признаване и сертифициране в областта на обучението по управление. Това са само някои от елементите, които правят GEMA Business School избор от отлични постижения в италианския пейзаж на бизнес училищата.

Местоположения

  • Rome

    Via Umberto Quintavalle, 100, 00173, Rome

Въпроси