GEA College

GEA College

GEA College

Представление

GEA College е модерен образователен център и ръководство за върхови постижения в бизнеса.

GEA College е синоним на бизнес обучение с акцент върху предприемачеството и мениджмънта от създаването му през 1990 година. Нашите програми за обучение са предназначени да следват световните тенденции, международните стандарти в областта на образованието и обучението и най-вече търсенето на знания и умения , които служителите и предприемачите управляват на пазара и нарастващата сложност на бизнес процесите.

Мисия

Нашата мисия е да подготвим предприемачите с нови предприемачески знания и умения в бизнеса, така че да могат да бъдат с една крачка напред от своите конкуренти и по този начин да преследват успешна кариера в съвременните пазарни икономики. Ние изследваме и развиваме нови знания, трансферираме съществуващите знания и осигуряваме образование и обучение на амбициозни хора.

зрение

GEA College се стреми да стане най-добрата образователна институция за образование и обучение на динамични предприемачи в Средна и Източна Европа. В бъдеще ще се превърне в център за разработване на отлични проекти в областта на бизнес обучението и сътрудничеството. Иновативните бизнес програми ще бъдат на фокус. GEA College трябва да стане престижно предприятие, което е известно с предприемачеството си във всеки един смисъл. Иновациите и бизнес прагматиката са основните ценности на системата.

Стратегически ценности

Целта на GEA College е да се превърне в най-доброто място в тази част на Европа през следващите няколко години.

 • Ние ще разработим и въведем уникална и престижна образователна програма за предприемачество
 • Ще създадем система от дейности, които ще бъдат свързани с развитието и изследователските области
 • Ще се свържем стратегически с представители на водещи икономически дейности в региона
 • Ние ще обединим международно признати професионалисти, които ще послужат като елементарен мотор за работата и развитието на дейността на GEA College
 • Ние ще поддържаме системата на международната организация и организацията GEA College
 • Ще поддържаме регионална мрежа от стратегически свързани образователни институции.

Местоположения

 • Ljubljana

  Dunajska 156, 1000, Ljubljana

Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси