Keystone logo
Gannon University Магистър по публична администрация
Gannon University

Магистър по публична администрация

Erie, Съединени Американски Щати

3 Semesters

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 720 / per credit

На територията на колежа

Представление

Публичната администрация се фокусира върху предоставянето на обществени блага и услуги, прилагането на публична политика и изпълнението на законите и правилата. Неговите изследвания обаче са много по-широки, за да включат функционирането и ръководството на големи и сложни организации. По дефиниция и по необходимост публичната администрация е едновременно наука и изкуство: наука, тъй като е изследване на това как функционират бюрокрациите, и изкуство, тъй като е изследване на това как да направляваме и управляваме организации.

Политически назначените лица от миналото бързо се заменят от нов тип мениджъри в публичния сектор, по-подобни на ръководителите, инженерите и счетоводителите в частния сектор. Правителства, агенции, фондации и власти търсят силно мотивирани лица с умения за комуникация, критичен анализ, публично бюджетиране и управление на човешките ресурси, способности за стратегическо планиране, опит в писането на грантове, способности за разработване на програми, организационни умения и способност за решаване на проблеми творчески.

Мисия

Програмата MPA на Gannon подготвя своите възпитаници да бъдат компетентни администратори, професионалисти и лидери в обществени и нестопански организации, в страната и в чужбина. Програмата обучава социално отговорни граждани на света чрез гражданска и общностна ангажираност и иновации и развива светоглед чрез вливане на международни перспективи и дейности в учебната програма. Програмата е посветена на подчертаването на ценностите на обществените услуги като обществен интерес, ефективност, ефективност, демократично представителство и участие, справедливост, разнообразие, устойчивост и отчетност.

Нашето централно местоположение до градски, окръжни, щатски и федерални правителствени служби прави Gannon виртуална лаборатория за публична администрация. Нашата непосредствена близост позволява непрекъснато взаимодействие с държавни ръководители и ръководители на агенции, които редовно посещават класове и често сами служат като инструктори. Това е програма, в която казуси от реалния свят често са във фокуса на семинарни обсъждания и класни проекти. Освен това има много възможности за стаж. Този практически опит добавя баланс към академичния живот.

Програма за специалност Stem

Магистърът по публична администрация на Gannon е програма за специалност STEM. Обозначението STEM също има специално значение за международни студенти, които учат в Съединените щати със студентска виза F-1. За повечето международни студенти има възможност да придобият трудов стаж след завършване на степента си чрез програма, наречена Факултативно практическо обучение (OPT). Стандартната продължителност за OPT е 12 месеца. Въпреки това, ако студентът е завършил програма, одобрена от STEM, OPT може да бъде удължен с до 24 месеца за общо 36 месеца. За всякакви пояснения относно целта на I-20, моля, свържете се с Службата за глобален прием и разпространение на Gannon University . За да отговарят на условията, студентите трябва да имат STEM степен от акредитирано училище в САЩ и трябва да си осигурят работа при работодател, който включва минимум 20 часа работа на седмица и формално обучение в областта на STEM.

Това обозначение отразява ангажимента на програмата към традиционната курсова работа на MPA с акцент в цялата учебна програма върху използването на днешната технология за вземане на решения, базирани на данни.

Програмата MPA на Gannon University е внедрила уникално количествени методи в традиционната учебна програма на MPA, фокусирана върху количествените подходи и анализ. Програмата STEM MPA използва количествени методи за анализиране, синтезиране, критично мислене, решаване на проблеми и вземане на решения. В допълнение към курса по публично бюджетиране и финанси, който се опитва да балансира както приходите, така и разходите с количествени подходи, курсът по методология на изследването подчертава количествените методи в сравнение с качествените методи за анализ, както и проектирането и изпълнението на изследванията. Курсът по проекта Capstone също се фокусира върху събирането и анализа на количествени данни, за да се приведе в съответствие с STEM обозначението на програмата MPA. Тези корекции правят програмата MPA на Gannon University уникална и завършилите ще бъдат оборудвани с умения за вземане на решения, базирани на данни, и компетентност в днешната постоянно променяща се среда.

Приемане

За училището

Въпроси