Keystone logo
Gannon University Магистър по инженерство на вграден софтуер
Gannon University

Магистър по инженерство на вграден софтуер

Erie, Съединени Американски Щати

3 Semesters

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1190 / per credit

На територията на колежа

Представление

Светът на електротехниката и кибернетичното инженерство е постоянно променящ се свят. Напредъкът в технологиите през професионалната кариера на нововъзпитаник от приблизително 40 години ще бъде феноменален. Докато бакалавърската курсова работа поставя солидна основа в областта на математиката, инженерните науки и хуманитарните науки, както и способността за справяне и решаване на нови проблеми по откровен начин, висшето училище е следващата стъпка в живота на учене както за нововъзпитаници, така и за опитни работещи професионалисти, които са били навън няколко години и признават нуждата от повече образование.

Целта на програмата е да даде на завършилите електротехника и киберинженерство необходимото образование, за да бъде ефективен инженер по вграден софтуер/системи. Студентът трябва да изготви учебна програма със своя съветник, за да придобие знания по стратегии за внедряване на кибер хардуер и софтуер, разработка на софтуер, мерки за качество на софтуера, техники за проектиране и тестване на софтуер, микропроцесори, дизайн на цифрова система и/или езици за описание на хардуера. Студентът трябва да завърши най-малко 9 кредита от курсове по програмата за вградено софтуерно инженерство в категориите система, софтуер и хардуер и да изпълни изискването за проект/теза в тема, свързана с вградено софтуерно инженерство.

Това, което ни прави различни

  • Нашата професионална програма ESGP е единствената учебна програма в региона, напълно спонсорирана от GE Transportation.
  • Нашите преподаватели активно си сътрудничат с местната индустрия, за да внесат практически опит в класната стая.
  • Нашият фокус е да обучим студентите да бъдат ефективни инженери.

Приемане

За училището

Въпроси