Keystone logo
Gannon University Магистър по информационно осигуряване и киберсигурност
Gannon University

Магистър по информационно осигуряване и киберсигурност

Erie, Съединени Американски Щати

3 Semesters

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1070 / per credit *

На територията на колежа

* регионалните цени могат да варират, моля, попитайте за подробности

Представление

Осигуряването на информация е една от най -динамичните области през последните десетилетия. С нарастващото търсене на компютърни специалисти, магистърската степен по информационно осигуряване и киберсигурност на Gannon поставя акцент върху развитието на уменията на студентите и непрекъснатия професионален растеж, за да бъдете в крак с бързо променящия се технологичен свят.

  • За записване в магистърската програма не е необходимо предварително кибер образование.
  • Тази програма е предназначена за притежатели на нетехнически степени, които искат да подобрят знанията си в областта на киберсигурността, да увеличат перспективите си за работа и потенциал за печелене, или да направят първата стъпка към завършване на образованието в областта на киберсигурността.

Поддържането на сигурността на нашата критична киберинфраструктура при запазване на поверителността е приоритет. Cybersecurity Ventures прогнозира, че ще има 3,5 милиона незаети позиции за киберсигурност в световен мащаб през 2021 г. Бюрото по трудова статистика също прогнозира, че настоящият брой на разкритите работни места за киберсигурност се увеличава. Тази програма има за цел да запълни тази празнота. Всеки работник в областта на киберсигурността трябва да бъде снабден с концепции и знания за киберсигурност, за да защитава и защитава приложения, данни, мрежи, устройства, критични системи, инфраструктура и хора. Той предоставя академични пълномощия след бакалавър, които водят до целенасочени отраслови сертификати.

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

За училището

Въпроси