Keystone logo
Gannon University Магистър по електротехника
Gannon University

Магистър по електротехника

Erie, Съединени Американски Щати

3 Semesters

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1190 / per credit

На територията на колежа

Представление

Светът на електрическото и компютърното инженерство се променя постоянно. Напредъкът в технологиите през професионалната кариера на нов възпитаник от приблизително 40 години ще бъде феноменален. Докато студентските курсове поставят солидна основа в математиката, инженерните науки и хуманитарните науки, както и способността да се справят и решават нови проблеми по откровен начин, висшето училище е следващата стъпка в живота на учене както за нови завършили, така и за опитни работещи професионалисти. Катедрата по електротехника и компютърно инженерство на Gannon предлага две дипломирани програми за тези, които искат да продължат образованието си по напреднали предмети и да бъдат в крак с бързо променящия се технологичен свят: магистърска степен по електротехника (MSEE) и магистърска степен по вграден софтуер Инженерна степен (MSES).

Целта на програмата е да даде на завършил електротехника и компютърно инженерство необходимото образование, за да бъде ефективен инженер по проектиране или системи. Студентът трябва да разработи учебен план със своя съветник, за да усвои знания по напреднала теория на управлението, системно моделиране, електроника, комуникация, системно инженерство и вграден софтуер. Студентът трябва да завърши поне 9 кредита по курсове по електротехника и да отговаря на изискванията за проект/дипломна работа по електротехника.

Какво ни прави различни

  • Нашата професионална програма ESGP е единствената учебна програма в региона, напълно спонсорирана от GE Transportation.
  • Нашите преподаватели активно си сътрудничат с местната индустрия, за да внесат практически опит в класната стая.
  • Нашият фокус е да обучим студентите да бъдат ефективни инженери.

Приемане

Резултат от програмата

За училището

Въпроси