Keystone logo
Gannon University Магистър по екология и мениджмънт
Gannon University

Магистър по екология и мениджмънт

Erie, Съединени Американски Щати

3 Semesters

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1190 / per credit *

На територията на колежа

* Регионалните цени могат да варират, моля, попитайте за подробности

Представление

Програмата в областта на науката и управлението на околната среда е разнообразна и динамична, съсредоточена върху предизвикателствата както във външната, така и в закритата среда. Катедрата по екологични науки и инженерство се основава на установените взаимоотношения с местните индустрии и агенции за околната среда, превръщайки Gannon University в регионален лидер в качеството на околната среда, здравето на околната среда и управлението на околната среда.

В рамките на програмата за МС се предлагат две възможности: 1.) Екологично здраве и безопасност и 2.) Управление на околната среда. Възпитаниците на опцията „Здраве и безопасност на околната среда“ имат способността да разработват и прилагат технологии за подобряване и защита както на околната среда, така и на здравето на хората. Много възпитаници са наети в области на екологично съответствие в индустрията, консултантски фирми или правителството. Студентите, чиито кариерни планове са с управленски и административен характер, могат да следват опцията „Управление на околната среда“. Тази опция комбинира курсове по екологични науки с бизнес курсове, за да подготви студентите за ръководни роли в областта на околната среда.

Какво ни прави различни

  • Студентите се възползват от местоположението на Gannon на брега на залива Presque Isle и езерото Erie Достъп до плавателния кораб Environaut на Gannon.
  • Студентите по екология и мениджмънт провеждат изследвания за Големите езера, включително въпроси като микропластмаса и фармацевтични продукти в питейната вода.
  • Студентите имат многобройни възможности за стаж на местно ниво с местни индустрии, правителствени агенции и организации с нестопанска цел.

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси