Keystone logo
Gannon University Магистър по биомедицинско инженерство
Gannon University

Магистър по биомедицинско инженерство

Erie, Съединени Американски Щати

3 Semesters

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1190 / per credit

На територията на колежа

Представление

Биомедицинското инженерство (BME) разширява традиционния инженерен опит, за да анализира и решава проблеми в биологията и медицината, като осигурява цялостно подобряване на здравеопазването. Инженерите по биомедицина работят със здравни специалисти, за да проектират медицински изделия и оборудване, което подобрява качеството на живот на техните пациенти, като прилагат инженерни стратегии за проектиране на продукти и процеси към медицински проблеми. Ролята на инженерите по биомедицина включва множество нива на участие, вариращи от избора на подходяща система „от рафта“, до модифициране на търговските подходи, до проектирането и разработването на персонализирани системи. Програмата MS BME на Gannon е насочена специално към прилагането на инженеринг и технологии за повишаване на функционалните възможности и качеството на живот на хората с физически увреждания, както и към изучаването на материали за биомедицински приложения.

  • Спечелете вашата MS-BME степен само за 24 кредита с нашите комбинирани програми 4+1 или 30 кредита след бакалавърската ви степен.
  • Студентите от MS-BME могат да изберат 2 песни, специализирани в биомехатроника или биоматериали.
  • Продължителният прием позволява многократни начални дати на програмата.

Пресичане на граници

Биоинженерингът естествено се разви от партньорства между инженерството и медицината. Днес нашите преподаватели и студенти непрекъснато достигат отвъд традиционните граници в образованието и научните изследвания. Интердисциплинарният обхват на нашето изследване обхваща шест всеобхватни теми: биоматериали; добавки и биопроизводство, пренос на био-топлина и маса; биомеханика и проследяване на движение; биороботика и биомиметика; рехабилитационен инженеринг и виртуална реалност.

Приемане

Учебен план

Резултат от програмата

Кариерни възможности

За училището

Въпроси