Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Представление

Frankfurt School по финанси и управление е акредитирано от AACSB, EQUIS и AMBA бизнес училище, ръководено от изследвания, което обхваща всеки аспект от бизнеса, управлението, банкирането и финансите. Впечатляващо портфолио от услуги – вариращо от курсове за диплома до програми за обучение на ръководители, от изследователски проекти до консултации – означава, че Frankfurt School действа като съветник, катализатор и образователен партньор на компании и организации, на лица, започващи нова кариера, и на опитни ръководители . Като център на интелектуална и практическа дейност, бизнес училището формулира напредничави решения за световете на бизнеса, финансите и управлението, където дневният ред и проблемите непрекъснато се променят.

Ние предлагаме курсове от най-висок клас и възможности за продължаващо обучение в седем различни програмни раздела. Ние поддържаме четири специализирани изследователски центъра и управляваме множество международни консултантски проекти. Всички образователни, изследователски и консултантски дейности са насочени към финансите и управлението. Под финанси имаме предвид междуфункционални финансови дейности във всички компании, които се занимават с финансов мениджмънт. А под управление имаме предвид класическо корпоративно лидерство, при което мениджърите разполагат служители и ресурси по такъв начин, че целите на компанията да бъдат постигнати възможно най-рентабилно.

Frankfurt School на финансите и управлението произхожда от финансовия сектор, но днес услугите ни се радват на нарастваща оценка и в други бизнес сектори. В бъдеще ще продължим да разширяваме нашата национална и международна мрежа с бизнес общността.

Международни програми

Днешните ръководители са изправени пред големи предизвикателства на изключително диверсифицирани и динамични пазари, нарастваща глобална конкуренция и все по-разчитащи на себе си клиенти и доставчици.

В такава сложна бизнес среда организациите, които оцеляват, са тези, които имат добре разработени стратегии и висококвалифицирани мениджъри. Образователните програми за ръководители могат да помогнат на ръководителите да изострят своите лидерски и управленски умения, да им дадат възможност да се учат от най-добрите практики и да създадат партньорска мрежа с някои от най-успешните лидери и компании от целия свят.

Frankfurt School по финанси и управление има 50 години опит в обучението на ръководители и служители. Ние предлагаме многобройни програми за обучение на ръководители и други персонализирани обучения, предназначени да гарантират, че ръководителите са в състояние да отговорят на изискванията на днешния взискателен пазар.

Нашето портфолио

Нашите образователни програми включват обучение в класната стая на място с висококвалифициран и опитен преподавател, самообучение, уеб базирано обучение и уроци, както и международно признати изпити и сертификати.

Frankfurt School предлага широк набор от предметни области в областта на банкирането и финансите, общото управление и лидерството. Клиентите се възползват от експертизата и преподавателския опит на нашите близо 3000 допълнителни преподаватели и експерти, които изнасят лекции и образователни материали на немски, английски, френски, испански и руски език.

Ние предоставяме обучение на изпълнителни директори на всички нива, от младши до висши ръководители, включително обучение на изпълнителни директори на ниво борд, в широк кръг компании или институции от финансовата и други индустрии.

По-специално в областта на персонализираните образователни програми за ръководители, Frankfurt School предлага голямо разнообразие от услуги:

 • анализ на нуждите от обучение
 • дизайн на персонализирана образователна програма
 • персонализирано производство на семинарни материали и учебни помагала
 • платформи за електронно обучение и администриране на уеб базирани програми за обучение от името на нашите клиенти

Магистърски програми

Когато сте положили основите за успешна кариера с бакалавърска степен, следващата стъпка е да развиете знанията си и да изградите уменията си. В Frankfurt School по финанси и управление можете да се присъедините към магистърска програма във всеки от седемте специализирани отдела – всеки от които ви предлага задълбочена подготовка за бъдеща лидерска роля; всеки от тях ви позволява систематично да печелите това жизненоважно предимство пред вашите конкуренти. Повечето от нашите магистърски програми се преподават на английски, което ни помага да отворим вратата към международна кариера.

Трябва да кандидатстват взискателни и интензивни, силно мотивирани студенти, които се интересуват да научат за ключовите аспекти на финансите и банковото дело в сбит период от време.

Акценти

 • Лекции и уроци, водени от експерти в индустрията
 • Малки дискусионни групи
 • Посещения на финансови институции
 • Взаимодействие между студенти от цял свят
 • Тиймбилдинг, социални и спортни дейности
 • Културна екскурзия до Хайделберг (включително посещение на известния им замък)
 • Изследване на немска храна, напитки и култура (включително обиколка на града с екскурзовод)

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

 • Frankfurt

  Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Düsseldorf

  Düsseldorf, Германия

  Въпроси