© Domus Academy
Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Florence Classical Arts Academy

Представление

Основана във Флоренция през 2009 г. от вдъхновението на руския ни директор Molugova Nadezhda и академиците, Академията е стратегически разположена в италианския град Флоренция; идеално място за учене и развитие на изкуството и живот, в който всеки ден окото е залято от историческите красоти на историческото италианско изкуство, място, където да живеете и изживеете истинската " долче вита ".

75975_75958_IMG_4482.jpg

Мястото е добре познат източник на вдъхновение, което със сигурност ще облагодетелства художника. Флоренция предлага богата и стимулираща среда за изкуствознание и живот, велик жизнен опит. Тук вие сте в пряк контакт с творби на много велики майстори - сред тях Микеланджело , Леонардо да Винчи и Ботичели , които всички са направили името си в този град. Сред многото художествени галерии и музеи има галерияУфици ” и “ Пити Палас ”, които са световно известни.

Градът предлага оживен и безопасен нощен живот и всички дизайнерски модни магазини, огромен брой барове и ресторанти. Нашата академия е добре разположена на около 20 минути пеша от центъра , в много добре обслужван район.

Нашият Метод на преподаване е роден преди 300 години, когато го развиват руски художници, вдъхновени главно от италиански и френски майстори от Ренесанс и по-късни периоди . Различни известни художници допринесоха за този метод и сред тях: Репин , Суриков , Серов , Левитан , Васнецов и Куинджи .

Мисията на нашата академия е да гради върху такива велики традиции и да помогне на учениците да изследват нови начини, точно както правят първите " авангардни " артисти по онова време. Това означава да се изразяват по нови начини чрез дълбоко разбиране на техниките, придобити чрез интегриран академичен подход.

Нашите професори са квалифицирани художници, завършили висши руски академии. Имаме много приятелска среда, в която студентите трябва да работят интензивно, но нашите преподаватели винаги са готови да слушат, ръководят и насърчават.

Благодарение на техния опит, те са в състояние да подпомагат студентите, като им помагат да изразят своя потенциал и да станат професионални художници, работещи по теми като живопис , рисунка , анатомия , композиция , хроматика , перспектива и история на изкуството .

Местоположения

  • Florence

    Via Giuseppe Galliano, 78, 50144, Florence

Въпроси