Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Fort Hays State University Graduate School

Представление

FHSU е водещ далновидни, предприемачески университета на Средния Запад. Имаме записване на повече от 13000 студенти и предлагат стотици програми за сертификати и специалности в асоциираното предприятие, бакалавърски и магистърски нива през 28 академични отдели. Ние привлече целенасочени студенти, които искат възможности водещите учебни както вътре, така и извън класната стая съчетана с изключителен внимание и подкрепа един-към-един.


Нашите преподаватели са изключителни учители, които да мотивират учениците да развият своите уникални таланти. В резултат на това нашите студенти се дипломират с дълбока благодарност на знания, както и професионални умения и увереност, че да им даде конкурентно предимство в кариерата си, сега и за цял живот.


Намира се по средата между Денвър и Канзас Сити, FHSU е приветлив общност в сърцето на историческия Hays, една общност, която празнува своите погранични корени и своята модерна чувствителност - кафенета, един-на-а-вид заведения за хранене, пазаруване, и най-различни изкуства сцена.


Fort Hays държавен университет отдавна има политика на вземане на информацията лесно достъпна и осигурява съответствие с федералните ЗВО и законодателството HEOA.

Учебен отдел

Независимо дали сте ученик в гимназията в Западна Kansas търсят да започне кариерата си в колеж, член на армията се стреми да завършите степен, или професионалист, търсещ продължаващо образование, Форт Хейс State University предлага стотици степен, сертификат и опции курс в на образователна степен.

Fort Hays държавен университет се стреми да осигури на всички лица с иновативни, достъпни и достижими образователни възможности. Нашият основен приоритет е да осигурят на учениците с образованието в дълбочина, практически практически опит и международна перспектива е необходимо да се развива успешно, ангажирани членове на работната сила през 21 век.

  • Възможности за обучение с изключителна дълбочина
  • Изключително преподаватели, които доставят изключително внимание и подкрепа
  • Очакване на социални, граждански и професионален ангажимент
  • Развитие на партньорства, които обединяват култури, перспективи и мислене
  • Иновации, който кара решения

Бъдещи чуждестранни студенти

Има три начина да се прилагат, за да присъстват на Форт Хейс държавен университет като международен студент: като студентска, като студент, като английски като втори език Student.

Можете да получите достъп до 22 магистърски програми на разположение за международни студенти, включително бизнеса, науката и програми ИТ специалности. Има над 60 акредитирани програми за избор на специалност като студент. Обучение по английски е на разположение от който започва през напредналите нива на владеене на английски език.

Campus


Fort Hays State University е безопасен, красив и лесен за кампус с около 4300 студенти, приемащи класове по-корпус, включително около 270 от 24 различни страни. Нашата преподаватели и служители са известни за тяхното изключително персонално внимание и помощ, предоставяна на студентите, както и помощ за чуждестранни студенти също е на мястото си, като англичаните като втори език програма, и персонал, посветена на оказването на помощ за чуждестранни студенти в Международните студентски услуги Office.

FHSU се намира в Hays, Канзас, по средата между Денвър и Канзас Сити с четири пъти на ден за въздухоплавателни услуги от и до Денвър, Колорадо. Студентите се възползват от предимствата на малкия град живот в широк културен контекст на университет с достъп до големите градски райони на Съединените щати.Местоположения

Местоположения
  • Wichita

    600 Park Street

    Въпроси