© Ferrieres Paris
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Представление

Ferrières Hospitality & Luxury Management School

Изборът да учите в училище Ferrières означава да стартирате кариера в сектор, който е в постоянен растеж и предлага безброй професионални възможности по целия свят. Само на 25 км от сърцето на града на светлините Париж, еднакво близо до двете големи международни летища в Париж (Орли и Роаси Шарл дьо Гол), Ferrières е лесно достъпен от центъра на Париж с обществен транспорт. Във Ferrières вярваме, че успехът идва от солидно теоретично и практическо обучение, съчетано с личностно развитие.

Целите на "Ferrières" са да развива лидери с високи постижения, които са компетентни, гъвкави и способни да заемат висши ръководни длъжности и да определят бъдещите нужди на индустрията.

За да гарантираме, че преподаваните умения и опит отговарят на настоящите и бъдещите нужди на индустриите на хотелиерството, гастрономията и лукса, ние разработихме програмата с тясното сътрудничество на нашите престижни партньорски компании, както и съветници от най-добрите бизнес училища.

МНОГОИНДУСТРИЛЕН ПОДХОД:

Водена от основните ценности - традиция и иновация, смирение, работа и отворена визия, мисията на Ferrières е тристранна:

 • Обучавайте бъдещи професионалисти от цял свят чрез набор от програми, които отговарят на изискванията на индустрията в областта на гастрономията, хотелиерството и лукса: бакалавърски, магистърски и кулинарни квалификационни програми
 • Допринесете за разширяване на знанията и практиките в трите измерения: Култура на храните, Мениджмънт на хотелиерството, Лукс и Планиране на събития.
 • Засилване на влиянието и привлекателността на Франция в тези области на върхови постижения.

УНИКАЛНАТА ЕКОСИСТЕМА НА ФЕРИЕР:

Цялостната екосистема на Фериере осигурява на учениците изключителен професионален опит и веднага ги сблъсква с "френското съвършенство" благодарение на няколко ресторанта, кетъринг и два хотела 4* и замъка Фериере. Тези заведения, които не са практика, а професионални звена, се управляват от екип от опитни професионалисти в областта на хотелиерството, някои от които са носители на наградата "Meilleur Ouvrier de France". Те предлагат висококачествена кухня и обслужване от световна класа на взискателни клиенти.

С увеличаването на капацитета им студентите постепенно се въвеждат на различни позиции в кухни, трапезарии, покупки, отдел за сомелиери, бар, фронт офис, връзки с гости, домакинство, продажби, резервации, поддръжка, маркетинг, финанси, е-маркетинг и планиране на събития. Този практически опит отговаря на академичното обучение.

Местоположения

 • Ferrières-en-Brie

  Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

 • Paris

  Paris, Франция

  Въпроси