© Ferrieres Paris
Ferrières

Ferrières

Ferrières

Представление

Ferrières училището за френски постижения

Изборът на обучение в Ferrières стартира кариера в сектор, който непрекъснато се разраства и предлага безброй професионални възможности по целия свят. Само на 25,5 мили от сърцето на града на светлините Париж, еднакво близо до двете основни международни летища в Париж (Орли и Роаси Шарл де Гол), Ferrières е лесно достъпен от центъра на Париж с обществен транспорт. Във Ferrières вярваме, че успехът идва от стабилно теоретично и практическо обучение, съчетано с личностно развитие.

Целите на Ferrières ' са да развие лидери с високи постижения, които са компетентни, гъвкави и способни да заемат висши ръководни позиции и да определят бъдещите нужди на индустрията.

За да гарантираме, че преподаваните умения и опит отговарят на настоящите и бъдещите нужди на индустриите на хотелиерството, гастрономията и лукса, ние разработихме програмата с тясното сътрудничество на нашите престижни партньорски компании, както и съветници от най-добрите бизнес училища.

МНОГОИНДУСТРИЛЕН ПОДХОД:

Водена от основните ценности на традицията и иновациите, смирението, работата и отворената визия, мисията на Ferrières е тройна:

 • Обучавайте бъдещи професионалисти от цял свят чрез набор от програми, които отговарят на изискванията на индустрията в областта на гастрономията, хотелиерството и лукса: бакалавърски, магистърски и кулинарни квалификационни програми
 • Допринесете за разширяване на знанията и практиките в трите измерения: Култура на храните, Мениджмънт на хотелиерството, Лукс и Планиране на събития.
 • Засилване на влиянието и привлекателността на Франция в тези области на върхови постижения.

ЕКОСИСТЕМА ОТ ВИСОКО КАТО ФЕРИЕРИ:

Ferrières предоставя на студентите изключително професионално изживяване и незабавно ги сблъсква с „превъзходство“ благодарение на набор от няколко ресторанта, кетъринг и хотел 4*. Тези институции, които не са приложения, а професионални звена, се управляват от екип от опитни професионалисти в хотелиерството и бизнесмени, някои от които лауреати на наградата «Meilleur Ouvrier de France». Те предлагат кухня от висок клас и обслужване от световна класа на взискателната клиентела.

С увеличаването на капацитета им студентите постепенно се въвеждат на различни позиции в кухни, трапезарии, покупки, отдел за сомелиери, бар, фронт офис, връзки с гости, домакинство, продажби, резервации, поддръжка, маркетинг, финанси, е-маркетинг и планиране на събития. Този практически опит отговаря на академичното обучение.

Местоположения

 • Ferrières-en-Brie

  Rue du Château - BP49 Ferrières-en-Brie, 77164, Ferrières-en-Brie

 • Paris

  Paris, Франция

  Въпроси