Keystone logo
© Domus Academy
Ferrari Fashion School

Ferrari Fashion School

Ferrari Fashion School

ПредставлениеЕлате и вижте как ще бъде бъдещето ви в света на модата! Присъединете се към Ferrari Fashion School и създайте своето професионално бъдеще с нас. Изберете „поръчковия“ курс за вас и подложете на изпитание своя талант и креативност. Ferrari Fashion School е модна академия, която изковава новите действащи лица на модата, чрез високоспециализирано образование, което дава „знания“ и „ноу-хау“ на своите студенти. Ferrari Fashion School е модна академия, в която страстта е постоянен източник на енергия и вдъхновение за младите хора от цял свят, за да станат най -добрите професионалисти на бъдещето. Ferrari Fashion School поддържа партньорски отношения с много компании в света на модата и със студентите, както настоящи, така и завършили, за да им предложи възможности за работа, развитие и растеж за всички етапи от тяхната кариера. Присъединяването към това модно училище означава, че ще бъдете част от образователен път на високо ниво и ще принадлежите към уникална група от уважавани и ценени професионалисти.

Разгледайте нашия уебсайт за информация относно професионални курсове и майстори: стилист, модна илюстрация, дизайнер, шивашки изделия, модна фотография, Cad дизайнер, 2D и 3D художник и много други! В Милано, град, който винаги е бил известен като столицата на модата, икона на стил и дизайн на върхови постижения, Ferrari Fashion School има новия си централен офис на Via Savona 97, в сърцето на новия моден квартал на града, който понастоящем е домакин на най -много важни международни модни къщи и изложбени зали, сред които Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi и много други. Точно тук, на няколко крачки от тези важни реалности, където Ferrari Fashion School извършва своята работа, където определя нови стилове и тенденции, а също така е и сцена за най -големите международни събития, свързани с модата.

Не просто училище, а истинска „модна компания“, която кове бъдещите професионалисти от света на модата.

Светът на модата е в непрекъсната еволюция и промяна и винаги търси младежи, които са постигнали по време на образователния си път не само технически умения и техники на високо ниво, но и подход и метод на работа, които са по-близо до света на труда и компании.

Скоростта на обучение и качеството на нашите курсове се гарантират от много фактори:

 • Индивидуални класове по разположение: Учителят индивидуално следва всеки ученик, като напълно зачита неговото творчество и личен вкус.
 • Персонализирани учебни планове: В зависимост от нивото на знания на студента е възможно да се създаде, след интервю с учителя, „персонализиран“ учебен план.
 • Учителски съвет: Избран сред най-добрите професионалисти в бранша, които искат да споделят своя опит и професионализъм, като предоставят на нашите ученици „знанията“ и „ноу-хау“.
 • Периодични тестове и изпити : Да се оценят подобренията на студента и да се действа незабавно в случай на проблеми или изоставане в учебния план.
 • Образователен материал: Авангардни и снабдени с пълно и постоянно актуално съдържание, следвайки най-новите международни тенденции и методи.
 • Работа в екип: Развиване на добри взаимоотношения и предлагане на интересни възможности за работа с професионални фигури от бранша.
 • Класни стаи: Класните стаи са оборудвани със съвременни и професионални инструменти, които позволяват на учениците да използват същото оборудване, което ще намерят в света на работата в бъдеще.
 • Възможност да се присъединят към семинари, семинари и конкурси: Всички наши студенти имат възможност да получат достъп до задълбочен анализ или специализации и да работят в тесен контакт с професионалисти от бранша.

Учебници и учебни материали

Учебният материал, съставен от учебници, шаблони и квадратчета, се предоставя на нашите ученици безплатно. Съдържанието е пълно и винаги актуално, като се следват най-новите международни тенденции и методи.
Освен това даваме възможност на всички наши ученици да имат достъп до библиотеката на училището, където те могат да се консултират с книги и материали, за да разработят няколко проекта през годината.

Модна лаборатория на Ферари

Класните стаи са снабдени с пълно и постоянно авангардно оборудване, което е напълно достъпно за нашите ученици и им позволява да използват инструменти и материали, които ще намерят отново в света на труда тогава. Не наистина типични „класни стаи“, а мултифункционална среда : от Style Office , където стилистите и дизайнерите развиват своите колекции и дават воля на творчеството си, което взаимодейства с Лабораторията за моделиране и шиене , където се проектират и произвеждат цели колекции. Училище, замислено като истинска модна компания , където можете да работите в екип и директно да се сравнявате с няколко професионални фигури и е възможно да планирате и развиете истинска идентичност на марката , като следвате целия дизайн и производствен цикъл на колекция , от зачеването до крайния продукт .

Събития и писти

Милано винаги е било известно като безспорна столица на модата и има календар, пълен със събития, свързани със света на модната система, които се провеждат през цялата година. Ferrari Fashion School е модна академия, която дава на своите ученици възможност да се присъединят към събития и ревюта по време на Седмицата на модата в Милано и да посещават изложби и музеи, както и най -важните търговски изложения на модната индустрия от международния преглед.

Работилници и семинари

През годината нашите студенти имат възможност да се присъединят към семинари и семинари по теми, свързани със света на модата, дизайна и шивачеството, и да се срещнат с професионалисти от бранша, както и да бъдат част от събития, изложби и шоута на пистите.

Местоположения

 • Milan

  Via Savona 97, 20144, Milan

Въпроси