Federal University Of Juiz Fora / Universidade Federal de Juiz de Fora

Federal University Of Juiz Fora / Universidade Federal de Juiz de Fora

Federal University Of Juiz Fora / Universidade Federal de Juiz de Fora

Представление

Федералният университет на Джуиз де Фора (UFJF) е публичен университет със седалище в Джуиз де Фора (щат Минас Жерайс, Бразилия), с напреднал кампус в Говернадор Валадарес (в същия щат). Институцията се позиционира като научен и културен център в район с повече от три милиона жители и е класирана сред най-добрите университети в Латинска Америка, с национално и международно признание.

Присъстващ в ежедневието на студентите, от началното до завършилото ниво, UFJF инвестира в квалификацията на своя факултет и на своя образователно-технически персонал, като се стреми към постоянно обновяване на своите лаборатории и класни стаи, както и да дава приоритет на диалога с обществото , отговарящ на всички предписания на статива за обучение-изследване-удължаване.

UFJF сега има 93 възможности за бакалавърски курсове и 36 магистърски и 17 докторски степени във всички области на знанието. Повече от 20 000 студенти ежедневно обикалят кампуса му, без да броим приблизително три хиляди студенти от дистанционно обучение.

Конституиран като център за научни изследвания и производство на знания, UFJF насърчава формирането на етични, критични и висококачествени професионалисти, работещи както на пазара на труда, така и в академичните среди, които са ангажирани с по-справедливо и равнопоставено общество.

Местоположения

Местоположения
  • São Pedro

    Rua José Lourenço Kelmer,s/n, 36036-900, São Pedro

    Въпроси