Keystone logo
exMedia

exMedia

exMedia

Представление

exMedia е академична група, която споделя убеждението, че - експериментални естетически проекти и социално-технически изследвания, за да доведат до - разширяване на научни и творчески хоризонти е ефективно справяне - екзистенциалните човешки условия в 21-ви век.

Групата на обект exMedia интегрира дисциплините дизайн, кодиране, космически, звукови и анимационни. Критична рефлексия и експериментална практика съчетават в работата по проекта. Отправните точки са отделни въпроси на студенти, социално развитие и независими изследвания. Областите на дейност на групата за предмет включват Maker културата, Hybrid Space, когнитивна и дизайн трансформация, звук изследвания, експериментални компютърни науки, политика на мрежи и съоръжения, анимация и игри.

The следдипломна програма е насочена към кандидати от различни професионални области като архитектура, урбанизъм, дизайн, звук, компютърни науки, изкуство, теория и активизъм. Икономистите очакват възможността да работят по сложни теми в проучване на проекта самостоятелно определя. Групата на обект exMedia насърчава учениците да развиват нови профили, а не на очакванията на сегашните длъжностни характеристики и текущите пазарни условия, за да се срещнат. Бъдещи възможности за действие за висшисти, вариращи от независимост чрез дейности в агенции и фирми, чрез изследване.

Уникалното изследване листинг предметната група използва свободните пространства на едно художествено училище, без подаване на ограниченията на света на изкуството. По-специално, въпроси и форми за редактиране са насърчавани, които вече не знаят своето място още от самото начало. Проектите са проучвателни и проектни ориентирана с настоящите инструменти, разработени като електронен микроконтролер, лазерни резачки, CNC модел фреза, 3D скенери / принтери. Разделението оперира лаборатории за звук изследвания и забавление.

Местоположения

  • Cologne

    Peter-Welter-Platz 2 , D-50676, Cologne

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси