Keystone logo
© Euroaula Barcelona
Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Euroaula Barcelona

Представление

banner_quienes_somos_011

Университетският колеж EUROAULA е институция, основана през 1987 г. и специализирана в обучението по туризъм. От 1997 г. EUROAULA е свързана с Университета на Жирона , предлагайки степен по туризъм, двойна степен по туризъм и международно хотелиерство и управление на туризма, както и магистърски и следдипломни степени. Следователно тези университетски проучвания са напълно официални и признати.

По същия начин, Euroaula е център, признат от Department d´Ensenyament на Generalitat на Каталуния , за преподаване на висше образование за професионално обучение с официално одобрен сертификат DOGC ENS/2116/2002/ от 8 юли.

Ние сме образователна институция, специализирана в туризма с педагогическо новаторско призвание. В ЕВРОАУЛА обучаваме бъдещите професионалисти от туристическия сектор с използването на теоретични знания и изучаване на реални казуси.

Нашият богат преподавателски опит ни акредитира като лидери в професионалното обучение, предоставяйки на разположение на нашите ученици инструментите, необходими за придобиване на знанията, от които се нуждаят за тяхното обучение и личностно развитие, подготвяйки ги за пазар на труда, който е конкурентен и в постоянна трансформация.

В допълнение, ние сме част от Association Européenne des Escoles d'Hôtellerie et de Tourisme , международна организация, която има за цел да популяризира европейските хотелиерски и туристически училища.

46207_logo_aeht.jpg

UNE-EN ISO 9001 е международният стандарт, който определя изискванията за система за управление на качеството на обучението в Университетското училище по туризъм Euroaula. Основната цел е постоянно подобряване на качеството на нашата учебна програма и нашите програми за обучение.

Ето защо нашите образователни програми са сертифицирани от 2007 г. и Euroaula преодолява всяка година успешно проверката, извършена от Bureau Veritas.

Евроаула104

Местоположения

  • Barcelona

    EUROAULA Carrer d'Aragó, 208 - 210, 08011, Barcelona

    Въпроси