ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy

Представление

122193_180531-poster_presetations-004.jpg

ETH Цюрих

Свобода и индивидуална отговорност, предприемачески дух и откритост: ETH Цюрих стои на основата на истинските швейцарски ценности.

Нашият университет за наука и технологии датира от 1855 г., когато основателите на съвременна Швейцария го създават като център на иновации и знания.

В ETH Zurich студентите откриват идеална среда за независимо мислене, изследват климат, който вдъхновява най -добрите резултати. Разположен в сърцето на Европа, но изграждащ връзки по целия свят, ETH Zurich е пионер в ефективни решения на глобалните предизвикателства днес и утре.

Портрет

Свобода и индивидуална отговорност, предприемачески дух и откритост: ETH Цюрих стои на основата на истинските швейцарски ценности. Нашият университет за наука и технологии датира от 1855 г., когато основателите на съвременна Швейцария го създават като център на иновации и знания. В ETH Zurich студентите откриват идеална среда за независимо мислене, изследват климат, който вдъхновява най -добрите резултати. Разположен в сърцето на Европа, но изграждащ връзки по целия свят, ETH Zurich е пионер в ефективни решения на глобалните предизвикателства днес и утре.

122192_190917-istp-siptalk6-IM5A4624-web-2400.jpg

Факти и цифри

 • 19 800 студенти, включително 4 000 докторанти, от над 120 страни
 • 500 професори
 • 355 отделяния от 1996 г.
 • 21 носители на Нобелова награда, включително Алберт Айнщайн и Волфганг Паули (1 носител на Фийлдс медал, 2 носители на Прицкер)
 • 90 заявки за патенти и 200 доклада за изобретения всяка година
 • 1,8 млрд. CHF, включващи 1,3 млрд. CHF основно финансиране от федералното правителство
 • 9 -и в класацията THE (2016)
 • 8 -ми в класацията за QS (2016)
 • 19 -ти в класацията на ARWU (2016)

Основни области на фокус

За да се справят с големите предизвикателства на човечеството, често е необходима комбинация от дисциплинарни подходи в мултидисциплинарни екипи или мултидисциплинарен подход. Ето защо ETH Zurich се концентрира върху няколко основни фокусни области в допълнение към дейностите на ведомствата. Изследването се фокусира върху нуждите на обществото - било то на местно, национално или глобално ниво - и по този начин има ценен принос за политиката, икономиката и обществото.

122195_181106-kolloquium-011.jpg

Основните области на фокус на ETH Zurich са, както следва:

Лекарство

Като технически и научен университет, ETH Zurich има значителен принос за напредъка на медицината в продължение на десетилетия чрез фундаментални изследвания, разработване на технологии за прогнозиране, диагностика и терапия, основаване на отделящи се компании, програми за обучение и образование и инфраструктура.

Данни

Изследователи от ETH Zurich разработват нови подходи към науката за данните и машинното обучение, за да осигурят и оценят огромни количества данни.

устойчивост

Сигурността на храните, снабдяването с енергия и изменението на климата, устойчивият дизайн на нашите местообитания и внимателното боравене с природните ресурси са сред най -големите глобални предизвикателства. ETH Zurich изучава тези теми интензивно в продължение на десетилетия и днес е лидер в изследванията в областта на енергетиката, храненето и околната среда.

Производствени технологии

Икономическият успех на една компания зависи от способността й да разработва иновативни продукти и да гарантира рентабилно производство. Изследванията на ETH Zurich допринасят за развитието на ориентирани към бъдещето производствени процеси и производствени технологии.

Инициатива за критично мислене

ETH Цюрих стартира инициативата за критично мислене (CTETH) през 2012 г. с цел да обучи студентите на ETH да мислят критично и независимо. Тази инициатива позволява на университета да предоставя критично мислене и комуникационни и лидерски умения в допълнение към експертния опит.

Цюрих
122197_180920-kolloquium-028.jpg

Местоположения

 • Zürich

  ETH Zurich Institute of Science, Technology and Policy Universitätstrasse 41 8092 Zürich Switzerland , , Zürich

Въпроси