ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

ESRA - École Supérieure de Réalisation Audiovisuelle

Представление

ESRA е Френска филмова школа, създадена през 1972 г., която е единственото частно училище, оправомощено от френското правителство да издава и издава държавна степен (френски бакалавър). ESRA смесва теоретично и практическо обучение еднакво в програма, която доказа своята ефективност през годините. 6000 възпитаници вече работят в областта на киното и телевизията. От 2007 г. насам ESRA предлага на своите завършили студенти незадължителна четвърта година на обучение в Ню Йорк, по време на която те се занимават с 12-седмична програма и снимат кратък филм в сътрудничество с партньорско училище в Ню Йорк. Нашите летни програми предлагат на студенти от цял ​​свят възможност да се включат в предизвикателна академична работа в компанията на връстници, които споделят своите изключителни способности и любов към ученето. Целият факултет на ESRA са признати учители и професионалисти. Нашият фокус е върху строгите академични среди и ученето, но и върху социалния опит, който се получава от обединяването на международните студенти.

ESRA : ESRA за висше образование за аудиовизуално творчество

Тригодишна програма в киното и аудиовизуалното: режисура за филми, режисура за телевизията, режисура за телевизионни серии, продукция, редактиране и изображение (кинематография).

ISTS: Университетско училище по звукова техника

Тригодишна програма за кариера в Sound: студиен звук, звук за екрана, събития на живо и радио.

SUP'INFOGRAPH: Дипломна школа за 3D анимационни филми.

Тригодишна програма за кариера в 3D анимационни филми: режисура и анимация, осветление и оформяне, както и постпродукция. NEW YORK: Завършилите студенти ESRA , ISTS и SUP'INFOGRAPH могат да изберат да следват по избор 4-та година в Ню Йорк. Тази програма съдържа теоретични и практически курсове, продукции и стажове. Също така студентите от 1-ва и 2-ра година могат да следват лятна програма в Ню Йорк през месец юли.

Продължаващо обучение:

В Париж, Ница, Рен и Брюксел ESRA продължава да предлага на всички възрастни, търсещи промяна в кариерата си, програми от една седмица до осем месеца в различни области: аудиовизуално режисура, аудиовизуален техник, звуков технолог, HD стрелба, цифрова фотография, софтуер сертификати (Apple и avid сертифициран център).

ESRA JUNIORS

ESRA предлага въвеждащи програми за френски ученици от 5 дни до месец в сценарий, филмов анализ, звук, режисура и редактиране. Те се провеждат през февруари, април и юли във всяко училище: Париж, Ница, Рен, Брюксел, както и в Кан по време на Международния филмов фестивал през май.

МЕЖДУНАРОДНИ ПРОГРАМИ НА ESRA

От 2016 г. ESRA International предлага едногодишна филмова програма за чуждестранни студенти на английски език в Париж. Също така от 2016 г. ESRA International предлага 2 до 4 седмични летни програми за чуждестранни студенти по Филминг на английски език в Париж, Ница и Брюксел.

ESRA - DHEC: градоустройствени програми

От 2008 г. ESRA предлага две дипломирани програми по сценарий / режисура и продукция / дистрибуция в Париж.

Местоположения

 • Paris

  ESRA PARIS 135 avenue Félix Faure, 75015, Paris

 • Nice

  ESRA CÔTE D'AZUR 9, quai des Deux Emmanuel, 06 300, Nice

 • Rennes

  1 rue Xavier Grall, 35700, Rennes

 • Brussels

  ESRA BRUXELLES 34, Rue du Beau Site , 1 000, Brussels

Програми

Въпроси