© Erasmus School of Health, Policy and Management
Erasmus School of Health Policy & Management

Erasmus School of Health Policy & Management

Erasmus School of Health Policy & Management

Представление

Училището за здравна политика "Еразъм" & Management (ESHPM) обучава студенти, които да станат мениджъри и политици в областта на здравеопазването в Нидерландия и в чужбина. С нашето образование ние допринасяме за по-достъпно и по-платежоспособно здравеопазване, което поддържа качеството на грижите и същевременно е достъпно за всички хора. ESHPM предлага бакалавърска степен, четири магистърски програми и следдипломно обучение. Изследователските теми на Erasmus School of Health Policy & Management са "организация на пазара и дизайн на системата", "качество и ефективност на грижите" и "бизнес управление на здравните организации". В ESHPM се обучават 1350 студенти и работят над 200 служители.

Училището за здравна политика "Еразъм" & Management има специална позиция. ESHPM е част от Факултета по медицина и здравни науки на Университета "Еразъм" в Ротердам (EUR). Съществува силна връзка с Erasmus MC. ESHPM се намира в кампуса на Университета Еразъм в Ротердам в сградата Bayle. В рамките на общността на EUR ESHPM функционира като факултет.

Характеристики на кампуса

Центърът на Erasmus University Rotterdam е нашият кампус Woudestein, удобно 15-минутно пътуване с велосипед от центъра на Ротердам, включително елегантната нова жп гара Rotterdam Centraal (където можете също да хванете трамвая или метрото до EUR.) Извън учебното време, студентите учат в изпълнената със светлина нова сграда на Polak или в нашата ултрамодерна университетска библиотека, вземете кафе в Erasmus Food Plaza или посетете събитие в театъра или кафенето в de Smitse. Спортният център в кампуса предлага фитнес, танци, спининг, скуош и тенис сред много други класове.

Достъпност в кампуса

Erasmus University Rotterdam цени достъпен кампус и сгради за всички. През 2022 г. Изпълнителният съвет одобри „Плана за действие за физическа достъпност“ и отпусна допълнителни средства за подобряване на достъпността на кампуса стъпка по стъпка. Досега има нает строителен консултант и вече са направени няколко корекции, като редизайн на тоалетни MIVA. Създаден е и нов дизайн за територията на кампуса, който ще бъде внедрен през 2024 г.

  Статистика на възпитаниците

  Класации

  Топ 100 изследователски университет: От нашите собствени студентски отзиви до международни класации на университети, EUR поддържа отлична репутация. Гордеем се, че EUR постоянно се класира в топ 2% от най-добрите университети в света.

  Препоръки на учениците

  Живот в кампуса и съоръжения

  Всички съоръжения също са налични в кампуса

  Ако не е възможно да организирате тези съоръжения у дома, можете да използвате съоръженията в кампуса безплатно. Поради ограниченията на Corona, тези удобства са ограничени.

  В кампуса Woudestein можете да използвате настолен компютър в една от компютърните стаи (безшумни учебни помещения). Освен това можете да използвате безплатен WiFi навсякъде в кампуса с вашия ERNA (Erasmus Remote Network Access) ID.

  Местоположения

  • Rotterdam

   Bayle Building Burgemeester Oudlaan, 50 3062 PA, Rotterdam

   Въпроси