© Eva Dang
European School of Economics

European School of Economics

European School of Economics

Представление

European School of Economics (ESE) е частен колеж за висше образование без граници, мултикултурен и прагматичен, напълно акредитиран в Обединеното кралство и по реда на изброените органи.
ESE предлага бакалавърски, магистърски, магистърски програми и кратки програми в центровете си в Лондон, Рим, Милано, Флоренция и Мадрид.

Завършилите ESE са сред най-конкурентните бизнес професионалисти на пазара, подготвени за водещи роли в международния маркетинг, финанси, комуникация и управление. С възможността индивидуално да приспособят своя курс на обучение, студентите от ESE:

да се обучават в чужбина със центровете на ESE по целия свят;

специализират се в най-новите бизнес сектори като мода, събития, музика, спорт, изкуство, медии и човешки ресурси;

пълни стажове, избирайки от повече от 1500 водещи организации по целия свят.

Едно училище без граници, European School of Economics е нова концепция във висшето образование. Съчетавайки академичните отлични постижения, интернационализма и прагматизма, програмите ESE и сертификатите са предназначени да подготвят ново поколение лидери и предприемачи. European School of Economics (ESE) е призната образователна институция, акредитирана от Британския съвет по акредитация (БАК).

Какво прави ESE страхотно място за учениците?

Личен и адаптиран учебен опит - в ESE получавате индивидуално и вълнуващо преживяване, благодарение на малкия размер на класа и отличното съотношение ученици и учители.

• „ Сънят е най-истинското нещо, което има ” - студентите от ESE развиват уникален академичен и професионален Pathway чрез избраната от тях специалност на курса и стаж

Прагматизъм - практически опит в съвременната бизнес практика чрез цялостна стажантска програма

Интернационалност - студентско тяло, произхождащо от повече от 60 държави, и обучение в чужбина с центрове на ESE по света

Специализация в най-модерните бизнес сектори , включително мода, събития, музика, спорт, изкуство, медии и човешки ресурси

Страхотни стажове - ESE студентите могат да избират от над 1500 водещи организации по света

Образователна философия

European School of Economics предвижда рождението на ново човечество, за създаването на индивиди, свободни от предразсъдъци и страх и способни да хармонизират очевидните възрастови антагонизми между икономиката и етиката, действията и съзерцанието, финансовата мощ и любов.

Програмите ESE бакалавър, магистър, MBA и сертификати имат за цел да подготвят международните предприемачи и мениджъри за културното съзнание, способности и морални качества, които са най-необходими в света на съвременния бизнес.

ESE стойности

Зад всяко човешко постижение, в основата на всяка интуиция, на всяко научно или социално завладяване, зад най-големите финансови и индустриални корпорации в света и всичко, което е красиво, полезно и богато, има неизменно един човек, човек и неговата Мечта.

Само хората могат да трансформират обществото. Само хора могат да мечтаят. Мисията на ESE е да създаде ново поколение млади предприемачи и корпоративни лидери, визионери, прагматични мечтатели. За постигането на такава цел са необходими повече от добри програми и добри учители. ESE е система от жизненоважни идеи и подготвя учениците си да бъдат новите клетки на излекувано човечество, освободено от конфликтно мислене, суеверия, предразсъдъци и остарели идеи, култивирайки в себе си непоколебима страст към величието.

Животът на една организация, бъдещето на една нация, на цялата цивилизация, зависи от съществуването на тези мъже и жени. Ръководителите на бъдещи организации ще бъдат философи на действие. Тези хора са по-скъпи от златните мини и нефтените полета. Те ще донесат успех и дълголетие на предприятията по света.

Ние прегръщаме идеята, че за да ги подготвим, академичните постижения трябва да продължат да развиват своя индивидуален човешки потенциал и че развиващите се интелектуални способности трябва да вървят заедно с създаването на истинска интернационалност и стабилни оперативни умения, придобити в тази област в рамките на водещите компании на света.

Успехът на човек като на организация се определя от тяхната философия.

Затова в ESE е ясно, че истинското образование не е просто преподаване на понятия и развитие на умения, но преди всичко прехвърлянето на уникалната философия на училището, на неговите идеи и основополагащи принципи. ESE предоставя подход към бизнеса и широка визия за живота чрез процес на интелектуално, артистично, политическо, етично и социално-културно изследване, съсредоточен върху самооткриването и работата по себе си, насочени към почтеността.

Нито познанието, нито образованието, богатството и социалното положение не могат да проправят пътя към успеха, а по-скоро вашето собствено самосъзнание и почтеност.

Еволюцията на всеки бизнес, от местния ъглов магазин до гигантите на международната индустрия и финансите, е тяхната съзнателна трансформация в "училище на битието". Целта и реалните им бизнес цели ще бъдат еволюцията на всички хора, които пряко участват, и заинтересованите страни. Корпорациите и организациите на бъдещето ще бъдат места за стремеж и лично усъвършенстване, където работниците и персоналът ще напуснат в края на деня с по-голямо чувство за разбиране, щастие и отговорност и където ще се погрижат дори най-отдалечените клетки на организацията за да се развие и ускори техния напредък.

Местоположения

 • London

  ESE London 4 Mandeville Place, W1U 3BG, London

  • Rome

   ESE Rome Via della Cordonata 7 , 00187, Rome

   • Milan

    ESE Milan Via Tortona, 27 , 20144, Milan

    • Florence

     ESE Florence Borgo SS. Apostoli, 19 , 50123, Florence

     • Madrid

      ESE Madrid Calle Serrano Anguita, 10 3º Derecha , 28004, Madrid

      Въпроси