Keystone logo
ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Представление

ESDESIGN е първото онлайн училище за дизайн, място за срещи, където километрите, дните или часовете нямат значение. Това е училище без врати, с хиляда прозорци към света, което свързва личния импулс с глобалната и социална ангажираност. Това е познаване на тенденциите и трансформиране на идеи и проекти в реалност. ESDESIGN изживява света на дизайна с 360 визия.

С напълно гъвкави онлайн майстори, нашето дидактическо предложение съчетава съвместна работа с преподаване, чрез онлайн видеоконференции в реално време и забавени пространства за комуникация.

Без никога да забравяме бизнес визията, от началото на проекта до края, ние се потапяме в процеса на създаване, разбирайки дизайна като инструмент, който предлага решение на реален и актуален проблем.

С тази визия сме избрали създаването на 7 области на дизайнерски майстори: Комуникация, Пространства, Графика и редакция, Взаимодействие, Управление, Мода и Продукт. Годишно повече от 1000 ученици избират да тренират с ESDESIGN.

ESDESIGN е част от Planeta Formación y Universidades, учебното подразделение на Grupo Planeta. Международна мрежа за висше образование, която има двадесет и пет образователни институции в Испания, Андора, Франция, Италия, Северна Африка, САЩ и Колумбия. Всяка година над 100 000 студенти от 114 различни националности се обучават чрез нейните бизнес училища, университети, специализирани висши училища и центрове за професионално обучение и продължаващо обучение.

Статистика

Всяка година повече от 100 000 студенти от 114 различни националности се обучават чрез нейните бизнес училища, университети, специализирани висши училища и центрове за професионално и продължаващо обучение.

    Местоположения

    • Barcelona

      Barcelona, Испания

      Въпроси