ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

ESDES Lyon Business School

Представление

Създаден през 1987 г. в рамките на Католическия университет в Лион (UCLy) ESDES (Училище за социално и икономическо развитие) е училище по мениджмънт след бакалавърска степен, член на Conférence des Grandes Ecoles. ESDES е ангажиран в процеса на международна акредитация с EPAS и AACSB.

Неговото призвание е да обучава мениджъри и предприемачи, способни да създават и управляват устойчиво управление за възхода на отговорна икономика. Колективното представяне, гражданството и откритостта са ценностите, изпълнявани от ESDES.

<img class=" inserted-image image-element img-responsive " title=" IMG_140 " src=" https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/161141_IMG_140.jpg " alt=" IMG_140 " data-json=" {"author":"

3 програми:

  • Магистърска степен по мениджмънт (PGE) за 5 години
  • Бакалавърска степен по бизнес за 3 години френски 3 и английски 1 песен.
  • Магистърска степен по мениджмънт за 2 години френски 3 и английски 4 песни.
  • Обучение за диплома DSCG

Разположени в сърцето на Лион, студентите от ESDES се радват на чисто нов кампус, споделен с 5 други факултета на UCLy. Лион е известен като един от най-добрите градове във Франция за обучение и работа.

Ключови фигури

1400 студенти, 50 постоянни факултета, включително 35 учители-изследователи и 160 професионалисти, участващи в учебната програма.

58728_endofintro.png

Местоположения

  • Lyon

    ESDES 10 place des archives 69002 Lyon France, , Lyon

Въпроси