Keystone logo
ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

ESCP Business School - Madrid Campus

Представление

Мадрид е един от най-посещаваните градове в Европа, с изключителен начин на живот, невероятна гастрономия и хиляди места за посещение, включително някои от най-добрите музеи в света.

Мадридският кампус на ESCP, разположен на 10 минути от центъра на града в ексклузивния квартал Puerta de Hierro, посреща 900+ студенти всяка година и е в челните редици на дигиталните програми на училището, включително магистърска степен по маркетинг и дигитални медии, магистърска степен по дигитален проект Мениджмънт и консултиране, магистър по международен бизнес (EMIB, 100% онлайн) или персонализирани смесени образователни програми за изпълнителен директор. Освен това има федерални програми като бакалавър, MIM, MBA по международен мениджмънт или MSCs в хотелиерството или недвижимите имоти.

Говорейки за Madrid Campus е синоним на Vanguardia. Магистри с дигитална насоченост и дигитални разработки за водещи компании, където се грижим за хората, за да могат да учат това, което им харесва най-много във възможно най-добра среда.

Мадрид отдавна е ДИГИТАЛЕН и ви очаква с отворени обятия. Ще го пропуснете ли?

От Puerta del Sol и Plaza Mayor до Plaza de España, Malasaña, Chueca и футболния стадион Bernabeu, не само големият размер на града го кара да се вълнува.

Това е отношението на madrileño - любов към общуването, културен блясък и топлотата на хората. Всеки ъгъл, който завиете, разкрива нещо, което да ви изненада и зарадва.

Международна среда

Мадрид е дом на някои от най-добрите бизнес училища в света.

Столицата предлага разнообразна и международна общност, която предоставя възможност за обучение заедно със студенти от цял свят. Освен това е един от най-достъпните градове за студенти в Европа.

Център на иновациите

Испанската столица е един от водещите бизнес и иновационни центрове в Европа.

Мадрид предлага страхотни възможности за студентите да установят професионални контакти и да придобият подходящ опит. В ESCP се стремим да сме в крак с променящите се изисквания и тенденции в икономиката, възприемайки нови технологии и иновации, за да отговорим на нуждите както на студентите, така и на бъдещите работодатели.

Характеристики на кампуса

съоръжения

В кампуса има удобни многофункционални стаи, библиотека, компютърни зали, кафене и паркинг.

Кампусът в Мадрид се простира на 2000 метра

 • 1 кафене
 • 1 библиотека
 • 1 компютърна зала
 • 12 класни стаи
 • 2 амфитеатъра
 • Тераса и градина

Executive Education

Кампусът ExEd е пространство, създадено, за да отговори на нуждите на нашите клиенти, мултинационални компании, ръководители и професионалисти.

Нашите класни стаи са оборудвани с най-новите цифрови технологии, които ни позволяват да персонализираме нашите техники за обучение, като същевременно подобряваме изживяването и качеството на програмите. Ние премахваме бариерите в пространството и времето, като адаптираме всяка програма към собственото темпо и нуждите на професионалиста.

Сградата Navalmanzano ExEd е идеалната среда, за да продължите пътя си към учене през целия живот, преквалификация и повишаване на квалификацията, така необходими в този сложен, постоянно променящ се бизнес свят.

Кафене

Наскоро обновеното кафене в кампуса в Мадрид предлага на студентите не само страхотни домашно приготвени ястия, сандвичи и известните испански „tortilla de patatas“, но също така е страхотно място за почивка, среща с приятели или учене и работа в екип.

Домашно приготвени ястия всеки ден

Най-добрите активи на Мадрид: Пако и Виктор! Те ще се погрижат за вас и ще ви накарат да се почувствате като у дома си (или по-добре от дома) с големите си усмивки, мили думи и особено с домашно приготвените си ястия всеки ден!

Студентски живот

В кампуса в Мадрид се предлагат различни възможности за личностно израстване и развитие чрез неговите клубове и общества. Присъедини се към нас!

Кампусът в Мадрид има няколко студентски асоциации, към които можете да се присъедините, за да създадете нови приятели, да се забавлявате и да се включите! Искате ли да създадете нова асоциация или клуб? Ние жадуваме за нови инициативи, така че ни уведомете за вашия проект и нека създаваме нови неща.

Бизнес ангажираност

Обучение на ръководители от публичната администрация и водещи испански компании (Indra, Repsol, Iberia, REE, ATOS, Maxam).

С цел да се възползваме от нашата международна ДНК, начина, по който си представяме управлението, способността ни да обучаваме студентите за най-новите тенденции и най-вече с позициониране, което е много ясно от специално направено обучение, ние се развиваме с най-добрите компании режисирани програми и предлагат решения за обучение.

Дигитална трансформация

Кампусът на ESCP Мадрид ръководи онлайн програмите и смесените решения на училището (EMIB -испански, английски или френски-, програма ATOS, Отворен университет Indra и др.)

Отделът за Executive Education и Blended Solutions в кампуса в Мадрид става стратегически партньор с корпоративни университети и компании, където ние сме много специализирани в идентифицирането на техните нужди чрез две основни методологии. От една страна, обучението на работното място е пряко приложена методология към нуждите на професионалист да изпълнява своята работа. За да направим това, ние провеждаме интервюта с различни нива на управление с цел фокусиране на обучението за определен профил от 360-градусова перспектива.

Второ, обучение, базирано на проекти. Методология, от която интервюирахме на нивата на адреса на компанията, за да могат професионалистите да предложат реално решение, което има реално влияние върху възвръщаемостта на инвестициите на това обучение.

И накрая, съвпадайки с дигиталната революция, преди пет години добавихме трети методически елемент: адаптивно обучение. Тоест, в началото на всеки цикъл ние идентифицираме нивото на компетентност, което всеки участник има във всеки един от техническите или меки умения, които трябва да притежавате във вашия работен център, и във функцията на него ние проектираме персонализиран маршрут, използвайки обучение на работното място и обучение, базирано на проекти.

Иновации в обучението

Кампусът на ESCP в Мадрид създаде за рекордно време един от най-иновативните педагогически модели за дигитализация на пазара, за да отговори на настоящите нужди, произтичащи от COVID-19.

Адаптивен модел, смесено обучение

Ние извършваме интензивен процес на преадаптиране на нашия образователен модел чрез революционна методология: „Смесено обучение на адаптивен модел“ (AMBL).

Методологията AMBL ще ни позволи да достигнем до нашите студенти по много по-ефективен начин, гарантирайки първокласно потребителско изживяване, независимо от ситуацията, която може да изпитаме. По принцип методологията AMBL ни позволява да преминем от чиста среда лице в лице към цифрова (онлайн) среда или хибриден модел като смесено решение между двете за няколко часа. Независимо дали ученикът започва урок лично или дистанционно, или трябва да преминем от една среда в друга, ние можем да гарантираме, че качеството на часовете и както международния, така и студентския опит ще бъдат запазени.

  Визови изисквания

  Документите, необходими за пътуване до Испания, варират в зависимост от страната на произход.

  • Ако сте гражданин на държава от ЕС, Швейцария, Норвегия, Исландия или Лихтенщайн, ще ви е необходим валиден паспорт или лична карта.
  • Ако идвате от друга държава, трябва да имате валидна текуща виза, за да влезете в Испания. Моля, направете справка с актуализираната информация на испанското министерство на външните работи:

  Моля, свържете се с испанското посолство или консулство във вашата страна на пребиваване най-малко три месеца преди заминаването си, за да получите цялата информация относно процеса на издаване на виза (срокове, подкрепящи документи за предоставяне и т.н.).

  Разрешения за пребиваване

  Ако планирате да останете в Испания за повече от шест месеца, трябва да кандидатствате в рамките на 30 дни след пристигането си в Мадридския кампус за Tarjeta de estudiante extranjero (Карта за чуждестранен студент).

  Акредитации

  Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

  Местоположения

  • Madrid

   ESCP Europe c/ Arroyofresno, 1 28035 - Madrid Spain, 28035, Madrid

  • London

   London, Великобритания

   • Berlin

    Heubnerweg,8-10, 14059, Berlin

    • Turin

     Corso Unione Sovietica,218 bis, 10134, Turin

     Въпроси