© Fotoatelier Karl Scheuring
ESB Business School

ESB Business School

ESB Business School

Представление

© Фотоателие Карл Шойринг

194450_Campus_820_x_480_px.jpg

ESB Business School - Наистина международно.

В международна учебна среда ние обучаваме бъдещи лидери, които отговорно ще оформят нашата глобална икономика и общество. ESB Business School е част от публичния, държавно финансиран университет Reutlingen и определя стандарти в образованието и обучението на млади лидери в международната бизнес администрация и бизнес инженерство в продължение на четиридесет години. Близо до Щутгарт, ESB Business School се намира в проспериращ регион, който е дом на много глобални играчи, например в автомобилостроенето или машиностроенето.

Ние живеем интернационалност

Над 2100 студенти от около 70 нации живеят и учат заедно в нашия космополитен кампус. Нашето мото на ESB „Истински международен“ означава също набор от програми за обучение с глобална ориентация, за интегрирани с обучение стажове и семестри в чужбина, както и за световна мрежа от повече от 120 партньорски университета в 40 държави. Със своя международен опит екип от 60 преподаватели с практически опит, както и много гост-лектори и персонал добавят още по-голямо разнообразие към нашия оживен университетски кампус.

Завършилите ESB Business School са много търсени от специалисти по подбор на персонал в страната и чужбина. Националните и международни университетски класации също оценяват концепцията за преподаване на ESB Business School като изключително добра. От 2019 г. ESB Business School също е акредитирано от най-голямата организация за акредитация в света AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) и по този начин принадлежи към най-високата лига на бизнес училищата по света.

Учене с ESB Spirit!

Колоездене за добра кауза, съветване на компании или пътуване до Обединените нации в Ню Йорк: Студентските инициативи в ESB Business School могат да предложат много. Колкото и да са разнообразни: всички те въплъщават духа на ESB, подобряват важни извънкласни умения – и няма нужда да казвам, че са страхотно забавни!

Местоположения

  • Reutlingen

    Alteburgstraße,150, 72762, Reutlingen

Въпроси