Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Embry-Riddle Aeronautical University Worldwide Online

Представление

Иновативният подход на дистанционното обучение на Aeronautical University на Embry-Riddle направи качествено образование достъпно за студенти по целия свят повече от 25 години. Открийте как степента на Embry-Riddle може да обогати бъдещето ви днес!

Утвърден онлайн преподавател: US News & World Report класира Аеронавигационния университет №2 на Embry-Riddle за своите онлайн програми за бакалавърска степен. От създаването на класацията през 2013 г., Embry-Riddle постави в Топ 5 повече от всеки друг университет, затвърждавайки мястото ни като авторитет в онлайн обучението.

Гъвкаво планиране: Студентите учат по собствен график. Онлайн програмите за обучение имат множество начални дати през цялата година, с 12 бакалавърски и 10 магистърски условия. Сесиите варират от девет до 12 седмици.

Персонализиран опит: Чрез технологиите учениците на Embry-Riddle се свързват с глобална мрежа от съученици и инструктори. Съветниците предоставят персонализирана помощ, която включва планиране на степента, съобразено с индивидуалните нужди и обстоятелства. Техническа поддръжка също е на разположение денонощно.

Местоположения

 • Fairfield

  Fairfield, Съединени Американски Щати

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси