© Eli Haney, Northwest University photographer
Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Представление

A Distinctive Curriculum за бизнес лидерите Утрешните

College Източна Мичиганския университет по бизнес (COB) предлага новаторски, авангардни учебна програма, която оборудва днешните студенти за глобалната бизнес среда утрешния. Кочан има множество програми, които си взаимодействат с бизнес общността, като студентите практически опит в работата на текущите бизнес въпроси. Много програми COB имат международен компонент, отразяващ нашата глобална икономика и много от нашите преподаватели често са признати за тяхната преподавателска високи постижения в нива на универсални, колежи и университети.

Каним ви да се проучат възможностите за вълнуващи, които ви очакват в рамките на колегията на членовете на Business, обявен за един от най-добрите в страната за десета поредна година от Princeton Review.

Мисия

В подкрепа на икономическото развитие на югоизточната Michigan чрез подготовка на завършилите да изпълняват ефективно в глобалната бизнес общност. Ние разработваме неуредени бизнес професионалисти чрез строга, приложен образователен опит.

Визия

Ние се стремим да бъде признат като лидер на югоизток Мичиган в приложни бизнес образование, разработване неуредени бизнес професионалисти с глобална визия.

Акредитация

Колеж по Бизнес EMU продължава да бъде акредитиран от Асоциация на Адванс Collegiate училища по бизнес (AACSB International). Това е най-висшата акредитиращ агенция за професионално бизнес образование в колективен ниво в света. Нашите бакалавърски програми първоначално стана акредитирани през 1974 г. и нашите магистърски програми в 1982 година.

НАГРАДИ

Princeton Review "Изключително" Business School

В продължение на десет последователни години, The Princeton Review е нарекъл College ИПС на бизнес на "изключителен" бизнес училище. Компанията за образователни услуги Удобства в Източна издание на своята книга 2013 "The Best 296 бизнес училища." The Princeton Review съставя списъка въз основа на своите изследвания на 19,000 студенти, посещаващи 296 бизнес училища в книгата, както и за училищни докладвани данни. Студентите бяха попитани за академици на училището им, студент по тялото и кампуса на живот, както и за себе си и своите планове за професионално развитие.

Ако живеете в страна, която не говори английски, Университет Източна Michigan - Колеж по бизнес изисква от вас да се яви на изпит за владеене на английски език. Гаранция за мястото си в следващия тест TOEFL във вашия район. Не забравяйте, че за сядане е ограничен и ходят-ина не се приемат. Така че да се регистрирате днес.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Ypsilanti

    300 West Michigan Avenue 306 Gary Owen Building , 48197, Ypsilanti

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси