Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Emirates College for Advanced Education

Представление

Emirates College за модерно обучение (ECAE) е дом на специална програма за подготовка на учители, и център за развитие на училището. ECAE е Абу Даби правителство висше образование институт свързано с Абу Образование Съвета Даби (ADEC). Колежът е създаден, за да предложи за университетско и следдипломно степен програми, както и професионално развитие на преподавателите в експлоатация с ангажимент да играе ключова роля в модернизацията на училищното образование в ОАЕ, и предоставяне на образователни изследователски решения за нацията. Колежът в момента предлага програма за бакалавърска степен и се отличава с богат практикум и наставничество възможности за своите студенти. Средата на обучение в ECAE е английски. ECAE разширява своята бакалавърска програма, въвеждане на нови магистърски програми и увеличаването на своите изследователски капацитет.

ECAE продължава да се подготви едно ново поколение от дипломирани учители и образователни лидери да вдъхнови, даде възможности и преподават.

Мисия, визия и цели

Зрение

ECAE ще бъде от световна класа, основана на изследвания College, чиито възпитаници са признати като трансформационни възпитатели в училищата на ОАЕ и извън него.

Мисия

Колежът ще подготви и непрекъснато подобряване на изключителни учители и образователни лидери да предаде на икономическите и социалните амбиции на Абу Даби и ОАЕ чрез изследвания на базата на проучване.

Институционални Цели

Репутация за върхови постижения:

Разработване на репутация като дестинация на избор за високо постигане на студенти, които желаят да станат учители в ОАЕ и за високо квалифицирани и опитни национален и международен факултет.

Student Фокус:

Създаване на студентите, в среда, която да насърчава високи постижения в преподаването и ученето, подкрепена от акредитирана от световна класа на учебната програма и студент учебна среда.

партньорство:

Създаване на възможности за национални и международни партньорски които повишават учебен опит на ученика.

Изследвания:

Създаване и насърчаване на международно признат и уважаван култура на научните изследвания; демонстрира ангажимент за отпускане на стипендии, иновации, и най-добри практики с конкретен акцент върху преподаването и ученето в двуезичен култура.

Ангажираност на общността:

Свържат със заинтересованите страни и широката общественост осигуряване ECAE е ценен принос за, и участник в, живота на ОАЕ.

Оценка:

Създаване на център за върхови за оценка в рамките ECAE което поставя ясни стандарти за потенциалните студенти да се срещнат, за да учи в колеж; Мерки за постигане на студенти в цялата емирство; и е в основата на лицензирането на учители, подкрепени от програми за професионално развитие.

Институционална ефективност:

Създаване на ангажимент College-широк, за да институционална ефективност във всички академични и административни функции.

Местоположения

  • Abu Dhabi

    Emirates College for Advanced Education P.O Box 126662 , , Abu Dhabi

Въпроси