Keystone logo
Emerson College

Emerson College

Emerson College

Представление

За Емерсън

73138_Visit-1.jpg

Emerson College е международно признат като най-висшата национална институция за висше образование, посветена на комуникацията и изкуствата.

Чрез разнообразни програми, предлагани в гъвкави формати, творческата среда за обучение на Емерсън ви позволява да превърнете страстта си в професионално преследване.

Енергизирани от ангажираността с творческия живот на Бостън и Лос Анджелис, нашите студенти са независими умове от различни среди, които развиват своя личен глас и опит в професиите, които дълбоко оформят обществото и културата през 21 век.

Мисия и визия

Emerson College предлага образователни програми, които подготвят завършилите мъже и жени да поемат отговорности и лидерски позиции в областта на комуникацията и изкуствата и да се стремят към стипендия и работа, която носи иновации в тези дисциплини.

Създадена през 1880 г. като малко регионално учебно заведение, Емерсън се превърна в разнообразна, съвместна и многостранна институция, която отпуска по-скоро либерални изкуства, отколкото ориенталска ориентация. Но мисията и фокусът ни остават до голяма степен същите, както през 1880 г .: да изследваме и да прокараме границите на комуникацията, изкуството и културата и по този начин да допринесем за развитието на обществото.

Известни възпитаници

Много от нашите 37 000 възпитаници остават активни участници в живота на Емерсън. Макар и съсредоточени в Масачузетс, Калифорния и Ню Йорк, Emersonians могат да бъдат намерени, работейки почти във всички големи медии, развлечения или изкуства в цялата страна.

73140_VirtualTour1.gif

кампуси

Основният кампус на Emerson College се намира в сърцето на Бостън, Масачузетс, на входа на театралния квартал на града и в непосредствена близост до културни центрове, медии и градски транспорт. Колежът също има съоръжения в Лос Анджелис. Разгледайте и научете повече за всяка от тези местоположения, като кликнете върху връзките по-долу или направете виртуална обиколка на нашия бостънския кампус сега.

Вземете виртуална разходка

  • Бостън Кампус Епицентърът на Емерсън се намира на кръстовищата на улиците Бойлстън и Тремонт в югоизточния край на Бостън. Златният купол на Държавната къща в Масачузетс може да се види от много изгледи в университета, а метрото спира при входната врата. БЪДЕТЕ ДА ПОВЕЧЕ БОСТЪН

  • Емерсън Лос Анджелис (ЕЛА) Намира се в сърцето на Холивуд, ELA е награден фонд, в който се помещават до 217 студенти и съдържа класни стаи, офиси, аудитория, зала за прожекции, аудио и видео лаборатории, студиа за представления и репетиции и др. ИЗСЛЕДВАЙТЕ ЕЛА

Обучение на студентите

Таксата ще отразява всички разходи, начислявани по сметката на студента. Те включват такси за обучение, такси и такси, посочени в графиката за разходи по-долу, плюс различни такси като транспортни такси и финансови такси, ако е приложимо.

Зареждане- борд Пътнически план за пътници Уточнява Уточнява Уточнява Такси Здравна осигуровка
Такса за завършване на студентски услуги (на пълно работно време)
Трансферни такси за студентски услуги (непълен работен ден)
Международен студент (само за нови студенти)
Късна регистрация
Академичен курс $ 2694
$ 312
$ 116
$ 155
$ 50
разнообразен **
$ 312
$ 116
155 $ **
$ 50
разнообразен -
$ 624
$ 232

-
разнообразен


* Ще бъде определена на по-късна дата.
** Оценява се само за новите студенти, които влизат в пролетния семестър./>

За мен информация относно разходите на студентите, моля кликнете тук .

Местоположения

  • Boston

    120 Boylston Street, , Boston

Въпроси