© Carrianna Field
El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

El Centro de Estudios Económicos y Comerciales

Представление

ICEX-CECO: Що се отнася до международното обучение

Центърът за икономически и търговски науки, в момента ICEX Испания за износ и инвестиции, EPE, депутат, е създадена като бизнес училище през 1976 г. като инструмент за испанската икономическа и търговска администрация и през дългата си история има обучение имаше сред своите покровители, като обществена основа, на различни министерства, като например промишленост, енергетиката и туризма и на икономиката и конкурентоспособността и други субекти, като например Съвета на търговските камари и ICEX.

От януари 2015 г. ICEX Испания за износ и инвестиции EPE, MP интегрирана дейност на Центъра за икономически и търговски науки като новия отдел за обучение (Която обхваща както дейността на ICEX-CECO като единство стипендия ICEX), което ще се стимулира формирането на човешкия капитал за интернационализацията на испанската икономика и насърчаване на обучението на публичните администрации, мениджъри и мениджъри компании, бизнес асоциации и други публични или частни субекти, както и младите хора, които се стремят да се развиват в бъдеще професия, свързана с международната икономика.
Други институции, като например испанската агенция за международно сътрудничество, Министерство на външните работи, университети, бизнес асоциации, сдружения на износители, консултанти и др ... те са в близък контакт с ICEX-CECO, свързани с партньорски споразумения за развитие на дейности и програми взаимно изгодни ,

Тъй като е образувано неговото начало повече от 20,000 студенти и продължава и днес коване професионални лидери в икономическо и търговско управление на публичния сектор и бизнеса. Само през последната година, центърът е дал повече от 9000 часа в режим на обучение за повече от 2000 студенти.

През тези години, нашите ученици интернационализация програми са интегрирани като мениджъри в най-активните испански фирми в международен план. Те също са преминали през нашите класни чуждестранни студенти, от повече от 70 страниГлавно в новоразрасващите се присъедини към глобалната икономика, испанската заинтересован от обмяната на опит на интернационализация.

Взискателност и иновации

Програмите за ICEX-Цецо се характеризират с техния академична взискателностОт своя иновативен и авангарден съдържание, винаги адаптирани нови изисквания за обучение в динамична и променяща се среда, както и за изпълнение на висша степен практичен и участие методика, чрез анализ на действителните изследвания и развитие случаи от студенти в по-големите програми, проекти интернационализация на фирмите.

Целта на ICEX-Цецо не е просто предаване на знания, но и да помогне на студентите да развият собствените си способности.

За тази цел си метод на обучение се основава на ефективна комбинация от теория и практика, която помага на учениците при вземане на решения в професионалния си живот. Учебният процес включва активно участие на студентите, изучаването на техники, умения и стратегии, които ще се прилагат по-късно, в бъдещите си позиции.

Център програми непрекъснато се разширяват в различни области, и по-специално по въпросите, свързани с интернационализацията на бизнеса и международна икономика.

Следователно тя е също така да се разшири обхватът на доставките, търсейки подхода на програмите към специфичните нужди на фирми и институции, той трябва да бъде анализиран в детайли, за да се предоставят ефективни и доказани дейности за обучение, чрез система строг контрол качество.

Високо квалифицирани преподаватели

Безспорно един от основните активи на фондацията е неговата способност, която включва много от най-добрите мениджъри и специалисти с преподаване призвание и физически упражнения, както света на бизнеса и на икономическата и търговска администрация.

ICEX-CECO има директори за всяка от програмите, както и почти 200 учители назначени в различните курсове и семинари, всички от най-висока квалификация преподаване. Те са университетски професори, инженери, мениджъри и корпоративно банкиране, висши служители от държавната администрация, психолози, юристи, икономисти, съдии, данъчни консултанти, консултанти и експерти в областта на маркетинга и международните финанси и т.н.

Факултетът се присъединява към неговата професионална стойност ще се признават доказан опит в преподаването в Центъра и други академични форуми.

ICEX-CECO, онлайн

ICEX-CECO разполага с модерна Virtual Campus използва като основа за преподаване в онлайн курсовете и смесени и като подкрепа за класната стая курсове.

В он-лайн metotolodía на ICEX-CECO се основава на в непосредствена близост до урок модела на студентРазрешаването на непрекъснато взаимодействие между учителя и всеки ученик и ученици заедно, повишаване обучение в сътрудничество и улесняване на знания е изграден не само от теоретични познания, но взаимодействието между студенти и преподавател експерт.

Е-платформа за обучение, използвани от ICEX-CECO и подкрепя преподаването онлайн е най-използваните в света: Moodle. С повече от 2,5 милиона курсове и 30 милиона потребители се използват в много университети, бизнес училища и компании дневни и с високи нива на удовлетвореност.

Местоположения

  • Madrid

    Avda. Cardenal Herrera Oria 378, Edificio A Acceso por Puerta de Alumnos, 28035, Madrid

Въпроси