Keystone logo
Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Estonian Information Technology College

Представление

Естонският IT колеж

The Естонският информационните технологии College е водещ ИТ институцията прилага по-високо образование в Естония. Това, което прави IT College специален, е неговата академичния състав, че всички сме професионалисти в областта - една трета от всички лектори идват от ИТ фирми и компания или държава я отдели.

Силните страни на естонската IT College са основани на години на образователна и развойна дейност, използвайки нашата мрежа от високо образовани и опитни специалисти от естонски ИКТ индустрия, трети сектор и академичните среди.

За да се осигури добре балансирана преподаване на знания и практики, основани ориентирано обучение, IT College работи в много тясно сътрудничество с двете учредители университети, както и с ИКТ индустрия в Естония. Добри съседи на естонски IT College са Талин технологичен университет и Талин Technology Park Tehnopol. Обучението в IT College е обогатен чрез международно сътрудничество и работа в мрежа с повече от двадесет висши учебни партньори в различни европейски страни.

Мисия

Мисията на College`s е да предложим най-доброто прилага ИТ образованието в региона, обединяваща високотехнологични ноу-хау и на практическите нужди на информационното общество, като същевременно е на оста на неговото развитие.

Естонски IT College е частна нестопанска цел по-висока образователна институция (UAS - Университет за приложни науки), създадена през 2000 г. и собственост на естонската информационна фондация Technology (EITF). Създатели на EITF демонстрират уникална публично-частно партньорство в страната - те са: държавата, представлявана от Министерството на естонската на образованието и изследванията, двата най-големи естонски университети - Талин технологичен университет и Университета в Тарту, и в частния сектор, представляван от естонски Telecom и асоцииране на информационните технологии и телекомуникациите.

Фондация и сътрудничество

Собственикът на IT колеж, фондация естонската информационните технологии, е създадена от Република Естония (представлявана от Министерството на образованието и науката), Университета в Тарту, Талин технологичен университет, AS Eesti Telekom, и Асоциацията естонски на информационните технологии и телекомуникациите.

Основните спонсори на Колежа са SPSS, Sybase, Swedbank, Агенция шведски бизнес развитие ергономичност на, Oracle и Microsoft, но и TeliaSonera. Колежът получава значителни вноски от Hewlett-Packard, Елион, Cisco Systems и EMT.

Сътрудничеството с Cisco Systems, Microsoft и Oracle включва и международни програми за сертифициране на Cisco Network Academy (CCNP и CCNA), Microsoft IT Academy и MSDN AA и Academic Initiative Oracle.

Естонският Информация Фондация Technology (EITF) цели са да съдейства за подготовката на висококвалифицирани ИТ специалисти и да подкрепят информационни и комуникационни технологии, свързани с развитие в Естония. За тези цели Фондацията създадена и управлява естонски IT колеж и adminsters Националната програма за подкрепа на ИКТ във висшето образование "Tiger университет."

Местоположения

  • Tallinn

    Estonian IT College Raja 4C, 12616, Tallinn, , Tallinn

Въпроси