Keystone logo
EGADE Business School

EGADE Business School

EGADE Business School

Представление

Предизвикайте настоящето, оформете бъдещето.

EGADE Business School в Tecnológico de Monterrey изгради световно призната репутация на водеща латиноамериканска бизнес образователна институция, ангажирана с овластяването на всепредприемачески лидери, които създават споделена стойност и трансформират обществото.

EGADE Business School е следдипломна бизнес школа на Tecnológico de Monterrey, забележителен университет, известен с професионалистите по шофиране с подходящо лидерство в Мексико и Латинска Америка. Самото бизнес училище предлага широко портфолио от следдипломно обучение на множество места. С местоположения в Мексико Сити (Санта Фе), Монтерей и Гуадалахара , както и програма за MBA в Керетаро и допълнителни неограничени възможности като напълно дигитални магистърски програми и онлайн курсове за обучение на ръководители, позициониран като острието на развитието на глобалните изпълнителски талант.

Воденият от иновации академичен модел и култура на учене на училището, световно признати програми, отличен факултет от световна класа, изключителна глобална общност от възпитаници и строг фокус върху прилагането на знания за въздействие, допринесоха за репутацията му като най-високо класирана латиноамериканска бизнес училище от няколко международни класационни организации, включително QS, Eduniversal, Financial Times и The Economist. Програмите за висше образование на EGADE включват MBA за професионалисти, EGADE Full-Time MBA, EGADE - WP Carey Executive MBA, EGADE MBA Online, както и магистър по финанси, магистър по финанси онлайн, магистър по бизнес анализи, магистър по Бизнес мениджмънт, магистър по стратегически маркетинг и докторски програми по финансови науки и бизнес мениджмънт.

EGADE Business School предлага иновативно портфолио от отворено записване през целия живот и персонализирани програми за висше бизнес и организационно ръководство. EGADE Business School е член на елитна група от само 1% от бизнес училищата по целия свят, които притежават аплодираната „ тройна коронана световната акредитация, която признава върхови постижения в сферата на бизнес образованието : Американската асоциация на колежите и училищата (AACSB), Асоциацията на MBAs (AMBA) и Европейската система за подобряване на качеството (EQUIS). Училището е член на Глобалната мрежа за усъвършенствано управление , водеща мрежа от 30 водещи бизнес училища от различни региони, страни, култури и икономики в различни фази на развитие, ангажирани да допринесат чрез бизнес образование за решенията за основните предизвикателства, които обикновено са сложни и глобални.

Какво виждаме в нашите лидери

В EGADE Business School вярваме, че бъдещето на бизнеса се опира на визионерски лидери, които се осмеляват да предизвикат и трансформират своите индустрии чрез мощни идеи. По този начин, именно с тази философия ние проектираме и изпълняваме нашите световно известни следдипломни програми.

Ние сме общност от завършени новатори, състояща се от талантливи преподаватели, талантливи студенти, успешни възпитаници, изтъкнати бизнес лидери и международни академични партньори, които са посветени на мощна идея: Предизвикайте настоящето, оформете бъдещето.

Тройна корона на глобалната акредитация

EGADE Business School получи тройната корона на международната акредитация от името на трите най-влиятелни организации в глобалното бизнес образование: AACSB, AMBA и EQUIS. Само 1% от бизнес училищата по света, като EGADE, са получили тройната корона на международна акредитация от AACSB, EQUIS и AMBA.

Изключителен световен обхват

Бизнес училищата EGADE притежават над 50 международни академични партньорства с водещи университети и бизнес училища за програми с двойни и съвместни степени , представляващи различни възможности за придобиване на международни сертификати, както и възможност за обучение на различни континенти. Тези партньорства са от съществено значение за нашите програми за развитие на факултетите и помагат за популяризирането на международни академични проекти и изследвания.

Какво отличава EGADE?

Активен предприемачески начин на мислене

Една от основните ценности на EGADE е да насърчава иновативните лидери в рамките на култура на предприемачество, която се превърна в отличителна черта на своите изключителни студенти и възпитаници.

Нашата глобална визия и опит

Основен диференциал в EGADE е известният му глобален фокус и обхват. Благодарение на партньорството си с най-престижните университети и бизнес училища по света, EGADE предоставя на своите лидери, студенти и ръководители уникален подход и опит по отношение на бъдещето на глобалния бизнес.

Отличен международен факултет

Основна характеристика на академичния опит на EGADE е присъствието на световноизвестни преподаватели, които са настоящи и бивши директори, консултанти, публикувани автори и изследователи. Този факултет носи своя широк опит в класната стая, което превръща нашето преподаване, изследвания и мислене в смислено и влиятелно образование.

Иновативен академичен модел

Експертизата на изключителни преподаватели, наред с висши бизнес лидери в нашите академични програми, дава идеален баланс между теоретични и практически знания. Ние подготвяме нашите студенти за успешна кариера, като сдвояваме наученото в класната стая с реални бизнес преживявания, където теорията веднага се прилага на практика.

Балансиран и гъвкав формат

Нашите изпълнителни програми и магистърски програми за непълно работно време, които бяха предназначени за студенти, които работят на пълен работен ден, осигуряват правилния баланс между учене, работа и лични ангажименти. Нашата цел е нашите студенти да постигнат както личен, така и професионален успех.

Забележително академично ръководство

Когато става дума за водещо бизнес образование, EGADE е първокласното бизнес училище в Латинска Америка по множество причини. Уместността и иновациите на нашите академични програми са подкрепени не само от световно известни класации, но и от водещите световни асоциации за акредитация.

Научете повече за програмите на EGADEтук и се свържете с училището в LinkedIn , Twitter , YouTube и Facebook.

Акредитации

Акредитирано по EFMD EquisАкредитирано по AMBAАкредитирано по AACSB

Местоположения

 • Mexico City

  Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX, 01389, Mexico City

  • Monterrey

   Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L., 66269, Monterrey

   • Guadalajara

    Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal., 45138, Guadalajara

    • Santiago de Querétaro

     Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro., 76130, Santiago de Querétaro

     Въпроси