Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Представление

Превъзходство в образованието на една ръка разстояние

Поставете обучение около живота си и завършете по-рано с нашите гъвкави и достъпни ускорени и 100% онлайн следдипломни курсове.

Образование, което обогатява обществото

Университетът Едит Коуан е млад и прогресивен университет със силна репутация за високи постижения в преподаването. 12 години подред бяхме оценени като максимум пет звезди за качество на преподаване.

Репутацията ни за качество на преподаване и опит на учениците е изградена върху продуктивните взаимоотношения с нашите студенти и с индустрията, правителството, общностите и нашите възпитаници; споделяне на знания в полза на всички.

От нашето начало през 1902 г. като учителски колеж в Клермонт, ние сме начело на образованието на учители повече от 100 години. Ние сме създадени като университет през 1991 г. със студенти, които учат в университета, онлайн и сега в новия ни ускорен модел на обучение - ECU Accelerated Online. Днес имаме повече от 30 000 студенти и следдипломни студенти, а близо 5 500 от нашите студенти учат онлайн в известна степен.

Студентите и завършилите в ECU са сред най-добрите в света, с много изпълняващи решаващи роли в нашето общество. Техните изключителни постижения са признати в цяла Австралия и в международен план чрез награди, безвъзмездни средства, стипендии и награди.

Нашето наследство и ценности

ECU е кръстен на Едит Диркси Коуън, първата жена, избрана в австралийския парламент. Животът й беше посветен на вярата, че образованието е ключът към растежа, промените и усъвършенстването в обществото. Това задвижва нашата цел да трансформираме живота и да обогатяваме обществото чрез образование и изследвания.

Всичко, което правим в ECU, е подкрепено от нашите ценности:

 • Целостност - да бъдете етични, честни и справедливи
 • Уважение - отчитане на мненията и ценностите на другите
 • Рационално разследване - мотивирано от доказателства и разсъждения
 • Лични постижения - демонстриране на най-високите лични и професионални стандарти

Защо да учат в ECU

100% онлайн

Нашите курсове се доставят 100% онлайн без ангажименти в университета и са проектирани да бъдат достъпни и лесни за използване, така че да можете да балансирате обучението с професионалния си живот.

Ускорено

Завършете и напредвайте в кариерата си по-рано от традиционните варианти за обучение на непълно работно време.Качествено обучение

Класирани пет звезди от Ръководството за добри университети за качество на преподаване 13 години подред - единственият публичен университет в Австралия, който е получил толкова постоянно одобрение за качество на преподаване.

Студентски опит

Пет години подред се класира като публичен университет в Австралия за студентски опит (показатели за качество за обучение и преподаване, 2020 г.).

Студентска подкрепа

Получавайте академична подкрепа и обратна връзка от вашите преподаватели, както и специализиран съветник за студентски успех, който да ви подкрепи с всички въпроси, които не са академични.

Станете специалист

Възползвайте се от възможността да се специализирате във вашата област на интерес и да станете експерт във вашата област.


ECU Online

Учене онлайн

Всеки се учи по различен начин

Може да отнеме време, за да намерите най-добрия метод за изследване за вас. Може би ще научите по-ефективно, ако разчупите изследването си на парчета с размер на хапки, а не на дълги сесии. Можете също така да насрочите проучването си по време, което е най-добро за вашия мозък, независимо дали това е рано сутрин или вечер.

Подгответе и планирайте

Планирането е задължително, особено през натоварените седмици. Физическият планиращ може да ви помогне да видите всичко от пръв поглед. Полезно е да маркирате основните ресурси и да поръчате предварително своите учебници, уеб ресурси и тетрадки, за да сте сигурни, че сте подготвени колкото е възможно преди да започнете. Ако имате учебници, поръчайте ги рано и намерете време да влезете в учебната среда преди началото на учебния период, за да научите как работи всичко.

Кажете на приятелите и семейството си

Информирайте приятелите и семейството си за ангажираността си да учите. Когато сте разказали на другите за целите си, те могат да ви помогнат да ви мотивират и също така ще ви помогнат да кажете „не“ на случайните социални ангажименти, ако е необходимо, за да завършите оценка.

Отделете време навън, когато имате нужда

Изследванията сочат, че редовните почивки по време на учене могат да бъдат ключ към творчеството и ученето. Важно е да имате престой, когато балансирате много ангажименти, защото това може да ви помогне да останете съсредоточени, когато учите. Независимо дали става дума за разходка, чат с приятел или някакво упражнение, отделете време, когато можете да нулирате и презаредите.

Обърнете се към вашия съветник за успех на студентите

Можете да се свържете с вашия специализиран съветник за студентски успех с въпроси или притеснения чрез телефон или имейл. Редовният контакт с вашия съветник за успех може да ви помогне да се мотивирате. Ако някога имате въпрос, на който не могат да отговорят, те ще намерят най-добрия човек, който да ви помогне. Не забравяйте, че да учат онлайн не означава да се учи сам.

Местоположения

 • Perth

  Perth, Австралия

  • Mount Lawley

   Bradford Street,2, 6050, Mount Lawley

   • East Bunbury

    Robertson Drive,585, 6230, East Bunbury

    Програми

    Въпроси