Keystone logo
EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

Представление

THE EBC ОПИТА

Стани професионално управление с международна перспектива - един истински гражданин на света. EBC Hochschule е немски глобално свързан мулти-кампус бизнес училище със силен акцент върху практическото прилагане и изпълнение.

В основата на нашата институционална философия е да се постави на ученика в центъра на всички наши действия. Ние сме силно инвестирани в нашите студенти и възпитаници.

»Вашият успех е нашата мисия«

Можете да очаквате:

индивидуално внимание - в клас, в администрацията, в студентски услуги Малките размери на класа - ние вярваме в групови дискусии и студент фокусирано обучение Глобални мислещи хора - @home & чужбина Реалния свят опит - стажове, казуси и проекти на фирмата Топ съоръжения в топ локации - Споменахме ли ни покрива-тераси?

Десет причини

Защо трябва да се обучават в една от четирите EBC кампуса в Германия? Ние ще ви кажа защо. Ето десет причини:

Частни, официално признати изследвания

Насладете се на качеството на частен университет с официално призната степен!

Компактни и добре организирани изследвания

В само три години може да придобие вашето Бакалавър по международен бизнес, бизнес психология, туризъм и мениджмънт на събития, мода, Luxury & Management Retail или спортен мениджмънт. Вие ще печелите пари, когато другите са все още учат!

Силен акцент върху практиката

В рамките на тези три години да завършите един стаж в Германия и един в чужбина в една компания по ваш избор. Възползвайте се от знанията си и вече умения по време на обучението си!

Висока степен на интернационалност

Отделно от стажа в чужбина, програмите на нашия университет, включват един семестър в чужбина в един от многобройните ни партньори университети в света. Да погледнем в нашата международна мрежа!

Интензивна подкрепа на чужди езици

класове на чужд език са неразделна част от нашите програми. Дали това е английски, френски, испански, италиански, или китайски - ние ви даваме отлична подготовка на език за вашите стажове и семестър в чужбина - и за по-късно си кариера.

Силна мрежа

Значителна мрежа от международни университети, фирми, институции и сдружения, се развива като резултат от дългогодишния ни опит. Тази мрежа не само ви подкрепя с вашите стажове или си семестър в чужбина, но то също може да означава незабавен старт с кариерата си след дипломирането.

Укрепване на социалните компетенции

Вие не само се търси "обикновен" образование и специализирани познания, но също така искате да се развива като човек? Ценности като индивидуална отговорност, етично решение, съпричастност, и здравословен баланс между работата и личния живот са важни елементи на нашата философия. Ние предлагаме личен треньор, така че да имат гладка влизане в пазара на труда.

Обучение в малки групи

Нашите класове са малки, така че преподавателите могат да ви дават индивидуално внимание, което трябва. Обучение в малки групи не само осигурява устойчиво живот, но и укрепва вашата социална компетентност. Нашите кампуси процъфтяват на чувство за общност.

Личният контакт с преподаватели

Дългото чакане пъти за една среща с Вашия преподавател? Не и с нас. EBC преподаватели ще направят време за вашите въпроси - нашите врати са отворени за вас!

Обучение в бизнес метрополии

Хамбург, Берлин или Дюселдорф - обучение в една от Germany's големият бизнес метрополии. Не бъди свидетел - да бъде мястото, където нещата се случват!

Местоположения

 • Hamburg

  Esplanade 6, 20354, Hamburg

  • Berlin

   Altes Postamt Hauptstraße 27, 10827, Berlin

   • Düsseldorf

    Leopoldstraße 2, 40221, Düsseldorf

    Въпроси