Easy Tango

Easy Tango

Easy Tango

Представление

Майстор на аржентинското танго, фундаментална справка за настоящото танго.

Неговият многостранен подход се доближава до Танго като динамична културна вселена.

Треньор по танго, танцьор и хореограф, Диего беше приет в Liceo Superior на Academia Nacional del Tango de Argentina, основната институция по танго в света.

Създател на най -иновативния метод на преподаване „ Easy Tango “. Целта е да се научите да танцувате бързо и забавно.

Диего е развил част от професията си в ЮНЕСКО, като създава и ръководи Първата програма за междукултурно танго, спонсорирана от Организацията на обединените нации в областта на образованието, науката и културата.

Работил е в отделите за микропредприятия и програмата „Млад пулс“ на Междуамериканската банка за развитие (IDB), за да популяризира Танго като културна индустрия.

Диего е имал привилегията да има най -добрите учители, щедри ментори в престижната си професионална кариера.

В края на дипломата си в Liceo Superior del Tango поетът Хорацио Ферер, президент на Националната академия по танго, го назначи за координатор на Младежката група на посочената институция.

Д -р Рене Фавалоро, известност в световен мащаб като създател на преминаването, получи стипендия за специализация по арттерапия в университетски болници в САЩ, по -късно разработи здравната програма Tango във фондация Favaloro.

Нобеловата награда за литература Габриел Гарсия Маркес го отличи в централата на ЮНЕСКО в Париж, като популяризира спонсорирането на неговата програма „Купуване на танго“ за култура и развитие.

Той беше награден със стипендия от Организацията на американските щати. (OEA), за да специализира културен мениджмънт в град Вашингтон, САЩ.

Местоположения

Местоположения
 • Martínez

  Hipólito Yrigoyen,439, B1640, Martínez

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси