Keystone logo
East London University

East London University

East London University

Представление

За East London University

Основан през 1998 г., East London University е един от водещите частни университети в страната.

Кампусът на университета с площ от 1 хектар, на няколко километра южно от центъра на Източен Лондон, е дом на повече от 2300 студенти от всички региони на Южна Африка и 27 други страни.

Независимо какво учат, East London University впускат в лично образователно пътешествие, което им помага да намерят и следват индивидуалната си цел.

Мисия и цел

East London University предоставя достъп до възможности за висше образование, които дават възможност на студентите да развият знания и умения, необходими за постигане на техните професионални цели, да подобрят представянето на своите организации и да предоставят лидерство и услуги на своите общности.

Предназначение

  • Да се улесни когнитивното и ефективно обучение на учениците – знания, умения и ценности – и да се насърчи използването на тези знания на работното място на ученика.
  • Да развие компетентност в комуникацията, критично мислене, сътрудничество и използване на информация, заедно с ангажимент за учене през целия живот за подобряване на възможностите на учениците за успех в кариерата.
  • Да предоставят инструкции, които преодоляват пропастта между теорията и практиката чрез преподаватели, които внасят в класната си стая не само напреднала академична подготовка, но и уменията, произтичащи от текущата практика на техните професии.
  • Да използва технологията за създаване на ефективни начини и средства за обучение, които разширяват достъпа до учебни ресурси и подобряват сътрудничеството и комуникацията за по-добро обучение на учениците.
  • Да оцени ученето на учениците и да използва данните за оценка за подобряване на системата за преподаване/учене, учебната програма, инструкциите, учебните ресурси, консултирането и услугите за студенти.
  • Да бъде организирана като частна институция, за да се насърчи дух на иновация, който се фокусира върху предоставянето на академично качество, обслужване, високи постижения и удобство на работещия студент.
  • Да генерира необходимите финансови ресурси за подкрепа на мисията на университета.

Местоположения

  • East London

    14 Stewart Drive Berea, 5241, East London

Въпроси