Keystone logo
EADA Business School Barcelona Магистър по FinTech и бизнес анализи
EADA Business School Barcelona

Магистър по FinTech и бизнес анализи

Barcelona, Испания

9 Months

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Oct 2024

EUR 29 500

На територията на колежа

Представление

Магистърската програма по FinTech & Business Analytics е интегрирана програма за FinTech и бизнес, която дестилира най-съществените аспекти на технологиите и приложенията за бизнес анализи в цялостна магистърска бизнес програма. Базирана в бизнес училище от най-висок ранг в Барселона, Испания, програмата осигурява:

  • Познания за това как Fintech може да увеличи стойността на бизнеса
  • Дълбоки FinTech и бизнес аналитични умения
  • Международно сертифициране на технологиите
  • Преподаватели, които са навлезли в практиката и методологиите за анализ на бизнеса и данните
  • Достъп до стажове и професионални работни места в бранша
  • Лидерски и иновационни умения

Техническата част на магистърската програма има за цел да ви подготви за финансовата индустрия на бъдещето, а бизнес аналитичната част ви предоставя умения за работа с данни и бизнес, за да успеете в един преформатиран свят на работа. Ще завършите "готови за пазара на труда", подготвени да приложите своите аналитични умения и умения за работа с данни, за да стартирате или трансформирате кариерата си (или собствения си бизнес) във вълнуващия "кръстосан" свят на финансите и технологиите.

Магистърската програма по FinTech & Business Analytics се основава на учене чрез правене - като се започне от нашите преподаватели, които са задълбочени специалисти, всички с академични квалификации и опит в индустрията. Можете да приложите наученото в реален оперативен контекст със стаж по време на програмата или след дипломирането.

Нашите възпитаници и връзката ни с обширна мрежа от водещи компании в сектора FinTech ще ви предоставят подкрепата и инструментите за успех в дигиталния свят на утрешния ден. Тази уникална магистърска програма предоставя дълбоки умения и гарантира продуктивна и вълнуваща кариера.

Стипендии и финансиране

Класации

Резултат от програмата

Кариерни възможности

Акредитации

Предоставяне на програми

За училището

Въпроси