© Eva Dang
DSM Assessment & Training

DSM Assessment & Training

DSM Assessment & Training

Представление

DSM е роден от желанието да популяризира любовта към ученето, растежа, развитието, за хората и организацията. Работа в международен мащаб и имат привилегията да работят с редица организации и отделни лица, които да им помогнат да посрещнат нуждите си от обучение, да изградят кариера и да придобият значителни квалификации.

Нашата академия по лидерство и мениджмънт бе създадена, за да развива лидерски умения и да предоставя квалификации, които са от значение за реалния бизнес свят. Така че лидерите са оборудвани и квалифицирани да се справят с бизнес предизвикателствата на 21-ви век.

DSM лидерство и мениджмънт академия

 • Предлага набор от пакети за професионална квалификация, които са гъвкави и отговарят на стандартите на индустрията
 • Предлага квалификации, които са признати в международен план
 • Предоставя квалификации, достъпни за професионалния бизнес, които могат да се поберат в работата и други ангажименти
 • Квалификации, които са гъвкави, онлайн и достъпни

Ние се ангажираме с развитието на хора и организации, за да се уверим, че те са оборудвани, за да отговорят на предизвикателствата на утрешния ден.

Стандарти

Целта ни е да популяризираме любовта към ученето, растежа, развитието, за хората и организацията. Всички наши курсове осигуряват най-високите стандарти за онлайн обучение, които ние продължаваме да преглеждаме и подобряваме.

Ние сме ангажирани с вашето обучение и напредък.

ресурси

Всички студенти са добре поддържани по време на курса си с:

 • Достъп до портала за онлайн учебни ресурси
 • Специализиран помощник-учител
 • Е-коучинг сесии

Университетски Pathways :

Получаването на университетска диплома или MBA може да бъде много скъпо. Искахме да предложим на учениците достъпна и гъвкава алтернатива. Нашите университетски Pathway курсове и програми дават възможност на студентите да получат престижна висше образование във Великобритания, без дори да напускат домовете си. Нашите онлайн квалификационни програми и партньорства с акредитиращи организации правят възможно Великобритания.

Курсове по университетски Pathway :

Нашите онлайн курсове предлагат университетски кредити, за да можете да получите освобождаване от бакалавърска и магистърска степен, което означава, че можете да придобиете признат в Обединеното кралство степен, която е по-достъпна и гъвкава. Нашите курсове по университетски Pathway са:

 • Ръководство по ILM ниво 7
 • ILM ниво 7 сертификат в лидерство и мениджмънт - 20 мастер кредита
 • ATHE Ниво 7 Диплома по стратегическо управление - 120 магистърски кредита
 • ATHE ниво 5 разширена диплома по бизнес мениджмънт - 120 кредита за бакалавърска степен
 • ATHE Level 4 разширена диплома по бизнес мениджмънт - 120 кредита за бакалавърска степен
 • Комбинирано ниво 4
 • ATHE Ниво 3 Диплома по Бизнес Мениджмънт - курс по Фондация

Двойно сертифициране MBA

Нашата MBA програма е изчерпателна програма, която осигурява професионална и академична сертификация. Като част от нашата MBA програма Вие ще придобиете ILM Level 7 Certificate и ATHE Level 7 в стратегическото управление, което ще ви осигури професионална квалификация, международно призната в бизнеса, мениджмънта и лидерската общност. Вие също ще имате право да напредвате в MBA Top up чрез дистанционно обучение в университета в Нортхемптън. Този уникален пакет от бизнес и лидерски обучения гарантира, че вашата автобиография се отличава. Комбинираният пакет от MBA използва уникалното ни партньорство с най-добрите акредитиращи организации и университети в Обединеното кралство, за да донесе цялостен, достъпен и гъвкав пакет за MBA.

В фирменото обучение

Работим с фирми от всички сектори, за да изградим техните лидерски способности и възможности според нуждите на организациите.

Ние можем да осигурим персонализирани програми, които да отговарят на всички изисквания.

В лидерството на компанията

Работим с организации, за да създаваме и изграждаме свои лидерски академии в компанията, за да доставим на професионалните и академичните лидерски квалификации на персонала си. Ние можем да доставим всички наши квалификационни програми като част от фирмената програма. Ние имаме привилегията да изграждаме вътрешно-фирмени академии за компании в световен мащаб и във Великобритания.

Местоположения

 • Bromley

  179 High Street, BRN 1NN, Bromley

Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси