Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Представление

Diálogo Brasil е едно от първите училища на образователен обмен в Бразилия, Основана през 1989 г. в Салвадор да Баия, Това е препратка в преподаването и обучението на акултурация португалски език за чужденци. Tailor направени програми за лица, фирми, университети и институции от цял ​​свят. Това е 26-годишен опит и качество в обучението по португалски и бразилски култура, Училището се намира на 3-ти-добрият плаж на света, Porto Da Barra бряг, В Barra квартал, избран през 2007 г. от британския вестник The Guardian.

Състои се от една голяма и красива история 2-къща с: - Девет климатизирани класни стаи, снабдени с-звук аудио оборудване - кухненски за гастрономия класове - Saloom за Samba танци, капоейра и йога упражнения - Голям открит зелена зона за chating и тютюнопушенето - безплатен интернет и WiFi, кафе и чай

Методология на Diálogo курсове Най-силната черта на програмите на Diálogo Brasil е много се говори в обучение в класна стая, както и интегрирането на културните дейности, следвайки принципите на комуникативния подход към междукултурния и езиково обучение. Занятията се преподават на португалски и те са внимателно подготвени за всяко ниво. В един хубав начин, игри, музика, видео и други учебни помагала са използвани, за да се развият умения в слушане и говорене, които подготвят учениците да изпълняват различни задачи в реални житейски ситуации.

Училището е разработила учебни модули за всички нива: "Falo Português I, II и III". Тези модули обхващат ситуациите, граматически структури и лексика, необходими на чужденец, който е в Бразилия.

Защо Салвадор да Баия? Салвадор е също така известен като столица на щастие на Бразилия поради неговите безброй популярните партита на открито, включително неговата улица карнавал. Градът е най-големият карнавал в света. Първият колониална столица на Бразилия, градът е един от най-старите в Северна и Южна Америка.

Местоположения

  • Salvador

    Diálogo Brasil, Rua Dr. João Pondé, 240 Porto da Barra, Bahia, 40140-810, Salvador

Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси