© BIMM University
Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Представление

Основана на принципите на върхови постижения, равенство и възможност за всички, на Университет Йорк отвори в 1963 със само 230 студенти. От тогава ние се превърнаха в един от водещите университети в света, дерогиране репутация като академична електростанция, където има ясен фокус върху високи постижения е осигурила национално и международно признание заедно с вече установени институции.

академични постижения

A член на елитен Ръсел групата на университетите, Ние сме динамична, изследвания-интензивно университет ангажира с развитието на животоспасяващи открития и нови технологии за справяне с някои от най-належащите световни предизвикателства.

В момента има над 30 академични отдели и изследователски центрове и тялото студент е разширена до почти 16 хиляди.

Кампусът и градът

Намира се на пешеходно разстояние от центъра на град Йорк, нашата безопасна и привлекателна Heslington кампус е дом на нашите девет колежи и повечето от нашите отдели. Ние също имаме няколко отдела, разположени в центъра на града в историческия Кинг Имението.

През последните години нашата £ експанзия 750 m кампус е виждал откриването на седем нови сгради, увеличаване на капацитета ни за броя на студентите и осигуряване на повече съоръжения от световна класа за 21-ви век. Устойчивост играе ключова роля в този амбициозен развитие.

Местоположения

  • York

    Heslington United Kingdom, YO10 5DD, York

Въпроси