© Eli Haney, Northwest University photographer
Deland Aviation

Deland Aviation

Deland Aviation

Представление

В Deland Aviation най-важният ни продукт е безопасността. Ако имате въздухоплавателно средство, което се нуждае от поддръжка, проверка или ремонт, нашата поддръжка е тук, за да обслужва вашия самолет. Поддържането й изглежда добре и е безопасно да лети и да се наслаждава.

нашите услуги

Пилотно обучение: Част 141 и 61 Обучение

Deland Aviation предлага полетно обучение на най-достъпни цени на местно ниво. Част 141 Обучение за полети се предоставя от AVIA Flight Academy International, Inc.

Симулация на въздухоплавателното средство: прецизен контрол на полета

Garmin 430 оборудван. Проверка на квалификацията на инструмента. Единична / ME обучение

Подробности за въздухоплавателните средства / Почистване: Пълно описание на обслужването

Почистване на мокро, сухо измиване, обезмасляване на подложката, полиране (отстраняване от окисление), кола маска, почистване на интериора и подробно описание на кокпита

Поддръжка: Над 100 години опит

Горди сме да предложим инспекции и поддръжка на въздухоплавателни средства на разумни цени за всички ваши нужди от въздухоплавателни средства. Поддръжката се извършва своевременно.

Паркинг на самолетите: Голяма зона за паркиране

Чрез Deland Aviation ние сме в състояние да ви спестим пари, като предлагаме достъпни на открито парково въздухоплавателно средство в размер на $ 75.00 месечно на летище Deland.

Наемане на въздухоплавателни средства: Piper и Cessna

Предлагаме намалени цени за наемане на блокове! Вижте нашите цени.

Runway, airstrip in the airport terminal with marking on blue sky with clouds background. Travel aviation concept.

Удобно разположен в Източна централна Флорида, Deland Aviation предлага перфектната дестинация за летателно обучение и почивка. Разположен в красива де Deland Aviation , отличното местоположение на Deland Aviation предлага всичко, което искате: сензационно време, близките океански курорти и девствените плажове, голф игрища за шампионати и вълнуващи атракции в рамките на лесното шофиране, включително Disney World, Epcot, Daytona Speedway, Marineland и историческия Свети Августин.

Ако летят с авиокомпания, Daytona International (DAB), Orlando-Sanford International (SFB), Orlando International (MCO) и Jacksonville International (JAX) са най-близките търговски летища. Разбира се, ако пътувате с частни самолети, Общинско летище Деланд (KDED) е естествен избор, включващ разширени писти и RNAV GPS подходи (с минимум LPV). Ние можем да Ви помогнем с всички Ваши пътувания, независимо къде ще изберете да пристигнете.

Защо да не направите следващата ви тренировка семейна афера? Ще ви помогнем да координирате всички необходими мерки, за да сте сигурни, че вие ​​и вашите другари имате приятен и запомнящ се престой.

Местоположения

 • Deltona

  1210 Flight Line Blvd, DeLand, FL 32724, USA, 32724, Deltona

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси