Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Deggendorf Institute of Technology

Представление

Изборите

Ние се ангажираме да произвеждаме глобални завършили студенти с международни степени: 195 партньорски университета по целия свят предоставят на студентите много възможности да придобият опит и да спечелят кредити за своята степен чрез обменни семестри, стажове и обучение с двойна степен в чужбина. Всъщност всички бакалавърски степени включват задължителен семестър за стаж, който може да се проведе както на място, така и в чужбина.

Ние си сътрудничим с повече от 500 регионални и многонационални компании, включително глобални играчи като BMW, MAN, Continental, ZF и Siemens, където студентите могат да получат безценен трудов опит. В допълнение към това кариерната служба на университета е домакин на менторска програма, в която студентите си сътрудничат с професионален бизнес ментор, за да им помогнат да постигнат професионалните си цели. Тази активна промоция успокоява прехода от академична към професионална кариера, което означава, че нашите висшисти са особено успешни на пазара на труда.

Статистика

Нашата студентска популация от почти 8 619, включително 45% международни студенти, изучава набор от специалности, преподавани на английски или немски език.

  Характеристики на кампуса

  Кампуси за обучение

  Студентите са разпределени в осем факултета в два кампуса. Основният кампус в Дегендорф има голям набор от образователни програми, обучени на английски или немски език. В European Campus Rottal-Inn всички студенти се обучават изключително на английски език (с чуждестранни студенти, посещаващи уроци по немски). Тези два кампуса са на един час път с кола и двата са в Бавария, Южна Германия.

  Ние считаме, че страхотният начин на живот е важен фактор за благосъстоянието на нашите ученици. Студентите са подкрепени с много съоръжения, като набор от студентски клубове, обширна спортна програма (в момента ние сме германски университетски шампиони по футбол), голям международен офис, езиков център и кариерна служба. Организираме събитие за ден на отворени врати в кампуса и музикален фестивал всяка година всяко лято.

  Всички факултети, работилници и сервизни центрове за нашите студенти са базирани в, на и около нашия кампус, създавайки отворена, приятелска и комуникативна среда сред персонала, студентите и преподавателския персонал.

  • Вижте нашите учебни кампуси на www.th-deg.de/en/dit/campuses

  Снимки на кампуса Дегендорф:

  121525_Degcampus.jpg
  121526_Degaudiolab.jpg
  121527_Degcampushallway.jpg
  121528_Degcampus2.jpg
  121529_Degcampussnow.jpg
  121530_Degcampussummer.jpg

  Снимки на Европейския кампус:

  121531_ECcafe.jpg
  121532_ECcampus2.jpg
  121533_ECcampus1.jpg
  121534_ECcarpark.jpg
  121535_EClibrary.jpg

   Местоположения

   • Pfarrkirchen

    Max-Breiherr-Str. 32

   • Deggendorf

    Edlmairstraße 6 und 8 94469 Deggendorf

   Въпроси