Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Представление

Deakin University е най-висок рейтинг университет с възпитаници от световна класа. Deakin се класира в топ 3% от университети по цял свят и има силна репутация за удовлетвореност на студентите.

Отраслово-фокусирани специалности и силна международна перспектива означава, че завършилите Deakin са готови за глобалната работното място.

Нашият подход към обучението поставя акцент върху реалния свят опит и професионална практика, но без да се жертва нашия ангажимент за високо качество на научните изследвания. Deakin е млада динамична университет, който предлага изследвания студенти шанса да правят нововъведения и да се развиват.

Институт за граничния Материали

Признат за един от водещите материали изследователски организации в Австралия, Института за граничния материали (IFM) насърчава иновациите и високите постижения в науката за материалите и инженерни изследвания.

IFM е създадена, за да отговори на някои от най-големите предизвикателства пред обществото чрез иновации в материалите дизайн и производителност. Нашата цел е да разработи иновативни производствени технологии; и енергийна ефективност, използване на ресурсите и устойчивостта на инфраструктурата.

Местоположения

  • Burwood

    221 Burwood Highway Burwood Victoria 3125 Australia, , Burwood

    Въпроси